Benskinnen Nr. 1 februar 2003

 

Indhold

Kontingent

Nyt fra bestyrelsen

Årets  Munkholmer

Årets ungdomsspiller i F.K. Munkholm

Damerne tager hul på spændende sæson

Årets får.

Fremgang i Munkholm, trods nedrykning.

Trænere søges til udendørs 2003.

Ungdomsafdelingen

Nytårsstævnet.

Måske helt uden sammenligning

Landsmesterskabet i Tuse 2002

___________________________________________________________________________________________________

Kontingent 2003

Ungdom  350 kr.  halvårligt.

Senior  500 kr.  halvårligt.

Oldgirls/boys  625  helårligt.

Bladudvalget Klik på linket for at se bladudvalget

___________________________________________________________________________________________________

Bestyrelsen Klik på linket for at få en oversigt over bestyrelsen

Trænere og holdledere senior & ungdom. Klik på linket

___________________________________________________________________________________________________

Nyt fra bestyrelsen

Formandens beretning 2002

Munkholms årtusinde, og hvad kan det ikke ende med: Første tre år af et nyt årtusinde, hvert år med mindst en oprykning og et hold som landsmestre og tre år hvor undertegnede holder formandstalen.

 Det er også det tredje år, hvor jeg nævner vores klubhus i talen, og som nævnt sidste år, så er det på vej!  Her inden jul tages det første spadestik, og det forventes færdigt til august. Det glæder vi os til, og forventeligt holder vi jubilæumsfesten der d.6. december, hvor vi har 25 års fødselsdag.

 Dette blev også året, hvor vi var udsat for tyveri af bolde både af vores grusbolde fra HBI’s anlæg, og fra bjergmarken. Ca. 20 hvert sted til en samlet værdi af 5 – 6000 kr.

 Der blev igen holdt et særdeles flot indendørsstævne af vores støtteudvalg, og denne gang gav det tillige et overskud, der nogenlunde stod mål med anstrengelserne. Bl.a. ungdommen har nydt godt af disse penge, tillige damerne der deltog i landsstævnet.

I den forbindelse vil jeg gerne gentage opfordringen fra klubbladet om at hjælpe til i støtteudvalget. Henvendelse kan ske allerede i aften til Ena, Karina og Niels Henrik, og hvis man agter at tilmelde sig til sidstnævnte, så gør det lige tidligt på aftenen.

 Hos ungdommen har pigerne og lilleputpigerne været trænet endnu et år af Ena og Benn.

Pigerne startede i a-rækken og spillede efteråret i b-rækken. Her blev de amtsmestre, tillykke med det.

Lilleputpigerne gjorde tog turen omvendt. I den stærkeste række fik de kraftigere modstand, hvilket gjorde sig udslag i flere nederlag.

Damejunior havde i foråret Niclas som træner og i efteråret trænede de med hos Benn og med Niels Henrik som holdleder. Holdet har i år fået dispensation for 4 spillere og de opnåede en delt 1. plads i foråret, og vandt efterårsturneringen, og har modtaget guldmedaljer for den samlede turneringssejr.

Holdet har undervejs opnået en 2. plads ved vesjsjællands-mesterskaberne. Det bliver spændende at følge disse unge damer, når de inden længe skal op og spille i dameseniorafdelingen.

Old boys har i år haft et veteranhold igen ledet af Ole Bindslev og Niels Juel (over 45).

Et 11-mandshold der blev reddet på stregen da Ole Hallenberg meldte sig som holdleder i foråret, Poul Burchardt har så haft holdet i efteråret.

Som sædvanlig var super old boys (over 40) holdet i finalen, efter at have vundet rækken suverænt med ca. 20 point til nr. 2. Denne overlegenhed gjorde så at de også vandt finalen over Holbæk på trods af flere afbud fra betydende spillere. Holdet blev endnu et år ledet af A.C. og Indo, bedre kendt, blandt old boy’ser i hele Odsherred som Hr. og Fru Munkholm.

Herrernes 1. hold tog turen tilbage fra en 4. sidste plads, efter 2 år i træk med oprykning. Set udefra har der været et enormt engagement fra trænere Lars Nielsen og Søren Johansens side. Søren kom vel nærmest ind fra sidelinjen og tog andetholdet, og det har han fået stor ros for ligesom Lars har fået det for 1. holdet.

Når vi i bestyrelsen har hørt om antal herrer til træning, har det altid ligget i omegnen af de 38. Det er vist flere end hele HBI har kunnet mønstre tilsammen i deres seniorafd. Og tilbagemeldingen har kun været meget positiv om de 2 trænere.

2. holdet blev igen placeret solidt i serie 5, og mon ikke den tid defitivt er forbi, hvor holdet optrådte som kanonføde for enkelte af de andre hold.

Desuden blev der grundet det store antal spillere lavet et 7-mands hold med Jannik ved roret. På trods af flere kiks hvor der en del gange kun har stået et hold til kampene, så er det vist forløbet ganske tilfredsstillende. 

Damesæsonen startede med at Thomas fra København ringede og tilbød sig som træner. Det hoppede vi på, da vi ikke havde andre på bedding og hvilken lykke. I forhold til sidste år var der nogle damer der indstillede deres karriere, nole flyttede til naboklubben og for første gang begyndte jeg at tvivle på om holdet nogensinde ville lande i danmarksserien.

Men der blev taget godt fat, foråret blev vundet og de skulle så spille oprykning med tre stærke hold fra den anden række. Der kom lidt spillertilgang og så må man sige at holdet bare blev bedre fra kamp til kamp. Det er helt utroligt hvad Thomas og holdet har præsteret, og de tog helt fortjent  første pladsen og skal nu spille i Danmarksserien til næste år. Det bliver yderst spændende at følge.

Damerne har også haft et 7- mandshold og gudhjælpemig om de ikke endte op med at blive landsmestre, først med Charlotte ved roret og siden hen med Berit som indpisker.

 I år har vi så fået 17.000 kr. af kommunen for at holde banen, og det er vist gået fint. Dog har der nogen gange ligget nogle kapsler, men dertil har Berit (Torben) lovet at sørge for en skraldespand til turneringsstarten, så skrald på og omkring banen må være fortid til næste år.

 Som sædvanlig har der været trukket et stort læs på bestyrelsesmedlemmerne, og det at vi skiftede kasserer har ikke gjort det mindre.

Dette ikke fordi Rune har ligget på den lade side, men mere fordi han ikke helt har lært de smarte arbejdsgange så som at maile holdlister og noget med giros, som vi var blevet vant til fra Hanne. Men ved fælles hjælp kan bestyrelsen gøre det bedre til næste år allerede fra starten. Rune har faktisk brugt en uge af sin ferie til at færdiggøre regnskabet. Det er meget prisværdigt, og der er vel ikke mange foreninger der har sluttet deres regnskab allerede nu.

I den forbindelse vil jeg endnu engang opfordre til at man får betalt sin kontingent med det samme, det gør det noget nemmere for bestyrelsen at gøre et stort stykke arbejde for jer andre.

 Nu vi snakker om at gøre noget for klubben, så kan sløret for årets munkholmer løftes. Vi har valgt Benn Kjær til årets munkholmer for sit store arbejde som træner i ungdomsafdelingen, han var i skarp konkurrence med Søren Johansen. Søren har haft herrernes 2. hold stort set uden at få løn, og han har forberedt et program hver gang til træningen.

 

Vanen tro vil jeg ganske berettiget takke kasseren og resten af bestyrelsen for et stort og loyalt stykke arbejde. Også en stor tak til trænere, holdledere og til de der på andre fronter har gjort en indsats for kluben.

Henning

 

___________________________________________________________________________________________________

Årets  Munkholmer

 

          Årets Munkholmer blev ungdomstræner Benn   Kjær.

Benn har haft hovedansvaret for pigerne; men han har også givet en stor hjælpende hånd ved træningen af lilleputpiger og damejunior.

I indendørssæsonen træner Benn de yngste hver torsdag i Bjerg-markshallen. Lørdag hjælpes Ena og Benn ad med træningen på seminariet.

Benn har netop taget hul på sin 4. sæson i F.K. Munkholm, og bl.a. Benns virke har stor betydning for at vi i det hele taget fortsat har en ungdomsafdeling i klubben !

Når Benn ikke er til fodbold - og det er han jo mandag, tirsdag og torsdag - så nyder han sin anden store fritidsbeskæftigelse : sejlsport. Benn har en "BB 10 meter"-sejlbåd, og hver onsdag står den på kapsejlads på fjorden sammen med gasterne. Det bliver ofte også til sejlads lørdag og søndag - så eneste hjemmeaften i familiens skød er fredag aften; men den skulle efter sigende også være fredet !

Benn har ikke ambitioner om at blive divisions- eller landstræner; men så længe Sofie ( Benn`s datter )  har lyst til at spille fodbold, vil Benn gerne give en hånd med fra sidelinien.

 I klubben håber vi på at få glæde af Sofie i mange år frem i tiden - og hun er da ungdomsspiller i endnu 4 år - så mon ikke vi kan holde 4 sæsoner, vi håber…

Fra bestyrelsens side skal der endnu engang siges tak for sæsonen 2002 og held og lykke med den forestående sæson; der muligvis indledes med en tur til Bornholm - hvor DGI  sjovt nok har valgt at afvikle Sjællandsmesterskaberne i indendørs for piger ( lilleputpiger, lilleputdrenge og drenge).

Tak for i år Benn !

( Ved samme lejlighed vil bestyrelsen sige tak til Niclas Kjær, MariaL. Kristensen og Ena Kristensen for arbejdet i ungdomsafdelingen 2002 ! )                  

NH

___________________________________________________________________________________________________

Årets ungdomsspiller i F.K. Munkholm

Årets ungdomspiller i F.K. Munkholm blev damejuniorspiller Anna Meisner Jensen. Anna har i årets løb været en af de bærende kræfter på juniorholdet og den juniorspiller der har deltaget mest i træningen. Anna nåede at spille en kamp på damernes Sjællandsseriehold - oven i købet den kamp  hvor oprykningen blev sikret i Slagelse.  Det blev klubbens gave til Anna der fyldte 16 år dagen efter oprykningen !

Anna har spillet fodbold i F.K. Munkholm siden hun var 8 år. Selvom hun har et år tilbage som damejunior, rykker Anna op som dame- senior og ser i første omgang frem til kontinuerlig træning, og Anna glæder sig til at spille på det kommende ungseniorhold der etableres i klubben -  bestående af nyoprykkede juniorer og de yngste seniorer. Skulle udviklingen føre med sig at der kunne blive en kamp eller  flere på Danmarksserieholdet ville det bestemt ikke gøre noget…

Udover fodbolden i F.K. Munkholm har Anna to gange været på fodboldskole - henholdsvis på Samsø og i Karslunde. Igennem  de sidste  5 år har Anna deltaget i DGI`s ugelange sommerlejr på anlægget ved Borrevejle Vig.

Når man spørger Anna om der er noget specielt hun husker fra sin ungdomstid i klubben - udover oprykningskampen - kommer hun straks i tanke om et indendørsarrangement under DGI i Røsnæs-hallen. Hendes hold var hårdt ramt af afbud og meget amputeret; men med en skolevenindes hjælp blev holdet på netop 4 spillere konstrueret. At holdet så kunne gå ubesejret igennem de 4 planlagte kampe var bare helt vildt !!!!!!

Udover fodbold spiller Anna klassisk musik - klaver; men Anna holder også af at spille lidt mere rytmisk og spiller med i et salsaband hvor den bl.a. står på klaver og trommer. Når der lyttes til musik på værelset må den meget gerne stå på Bruce Springsteen eller Phil Collins.

Anna sætter stor pris på sine venner og familie, og ellers er Anna i gang med  10. klasse på Holbæk Lilleskole og regner med at begynde i 1.g fra sommeren 2003.

Held og lykke fremover Anna !                                                            

NH.

___________________________________________________________________________________________________

Damerne tager hul på spændende sæson:

 
Damesenior i Munkholm spillede sig jo som bekendt op i Danmarksserien i sidste sæson, og går derfor en meget spændende sæson i møde. Oprykningen blev grundlagt på godt sammenhold og gode resultaterne mod de sværeste modstandere samt generelt en utrolig grad af stabilitet i pointhøsten over hele sæsonen. Derfor vagte det stor glæde at Munkholm i sæsonens sidste kamp mod Slagelse B73 tilspillede sig de sidste 3 points, som gjorde at oprykningen blev en realitet.
 

Damernes 2..hold var i år et 7 mandshold i DGI, der kvalificerede sig til LM, som blev afholdt i Tuse. Ved denne lejlighed lykkedes det at score guldet.Vi forventer at der i den kommende sæson vil blive tilmeldt to 7 mandshold  - nemlig et i oldgirlsrækken og et i damerækken.

 Den kommende sæson byder på udfordringer, da det er første gang i klubbens historie, at man skal spille med i Danmarksserien. Dette betyder også, at man skal spille under DBU's regelsæt, hvor der er en del ændringer i forhold til tidligere. Bl.a. skal der være linievogtere på linierne, når kampene afvikles mm. Effekten af oprykningen har tilsyneladende ikke ladet vente på sig i det der allerede er flere nye spillere, der har bekendtgjort, at de ønsker at spille for Munkholm i den kommende sæson, og disse bydes velkommen i klubben.

Opstarten for den kommende sæson er: søndag d. 2/2-2003 kl. 13.00, hvor der afholdes opstartsmøde i Stadionhallens cafeteria eller omklædningsrummet. Spillermødet efterfølges af årets første træning på grusbanerne, Borgmestergårdsvej,  fra 15.00 til ca. 16.30. Alle spillere uanset, hvilket hold man skal spille på opfordres til at komme til spillermødet, hvor træneren vil komme med et oplæg til sæsonen.

 Thomas

___________________________________________________________________________________________________

 Årets får.

Årets får: Thomas ”Målmand” Larsen

Årets får 2002 blev endnu engang givet til en herrespiller, og denne gang blev det TL. Efter Steffen Becks fatale brøler sidste år, overtog TL trofæet med 2 pinlige episoder.

Den første episode var til sommerturnering i Slagelse, hvor TL havde glemt sine fodboldstøvler !! Undertegnede tog ham i hånden og kørte ham ud til Bilka, hvor han købte et par støvler. Manden skulle dog bruge lidt hjælp da han aldrig havde brugt et dankort før…!

Den anden episode, og nok mest pinlige, foregik til en hjemmekamp på Bjergmarken. TL skyldte 2 kasser øl til 3. Halvleg og efter en times venten, dukkede han aldrig op !!! Senere konfronterede vi ham med sagen, og han måtte indrømme, at han var stukket af for at drikke bajerne selv !! Næste uge gentog episoden sig… FLOT !!

___________________________________________________________________________________________________

Fremgang i Munkholm, trods nedrykning.

Det er altid svært at acceptere en nedrykning, men på trods af den, er der sket store fremskridt i Munkholms herreafdeling.

Året startede med et trænerskifte. Lars Nielsen overtog roret efter 2 år med Henrik Dam, og med dette skifte fik herrerne en mere teknisk og taktisk indgang til spillet. Lars har virkelig arbejdet hårdt både med den individuelle og den kollektive udvikling, og jeg tror at alle har kunne spore en fremgang i løbet af året.

Holdet har dog ikke helt kunne overføre den høje intensitet til kampene, hvor vi mildest talt havde et meget uheldigt forår.

Det er for nemt at komme med undskyldninger, og jeg vil da også prøve at lade være med at nævne, at vi på et tidspunkt i foråret manglede 7 stamspillere, at vi i 3 Kampe har mistet point i overtiden og at vi har haft et utal af skader bl.a 4 langtidsskader.

Vi har ikke lige haft den tur i den, som gjorde, at vi kunne blive i den række, vi hører til.

I efteråret bar træningen dog frugt, og vi blev faktisk det 3. Bedste hold med 19 point….. Surt man skal rykke ned med et sølle point, og mange tænker nok stadig på Kalundborg-kampen, hvor vi vendte 0-2 til 3-2, men indkasserede et katastrofe mål i overtiden, da TL boksede bolden ud i hovedet på en modspiller og derved mistede 2 point…..

Spillermæssigt har klubben udvidet sig til at have et gennemsnit på 30 spillere til træning, og det er jo herligt, at man nu kan satse på 2 hold (måske 3).

Den nye sæson i serie 4 byder på endnu et trænerskifte. Kim Buhrskov fra Hørve overtager holdet fra Lars pga. forøgelse i Larses familie. Lars fortsætter dog i klubben men kun som spiller. Alle spillere i klubben siger tak til Lars for et spændende år, og han har helt klart været med til at forme afdelingen i en positiv retning. Vi håber nu at Kim kan fortsætte med nogle af de ideer Lars har givet klubben…..

 Nikolaj Nordfang 

___________________________________________________________________________________________________

Trænere søges til udendørs 2003.

Vi er en flok dejlige tøser, i alderen 9-12 år, som mangler nogle voksne, det er dog ingen hindring at I er unge, blot I er ældre end os, det ville være fint hvis I har kørekort og bil, men det er ikke en nødvendighed, da vores forældre meget gerne vil køre.

Vi vil gerne have du træner os tirsdag og torsdag fra 17.00 til 18.15, og så skal vi jo også ud og spille kamp mindst 1 gang om ugen:

Hvis det skulle have din interesse er du velkommen til at ringe til vores gamle trænere, som også fortsætter, men de vil meget gerne have noget hjælp.

Benn Kjær tlf: 59439364 og Ena Kristensen tlf: 59445264.

Med venlig hilsen Munkholms piger og lilleputpiger

___________________________________________________________________________________________________

Ungdomsafdelingen

Piger

  Årets fighter 2002 :

Mie Kirktoft Hansen

 

Årets spiller 2002:

Mayan Levy

 

Lilleputpiger

Årets fighter 2002:

Victoria Kock Høyer

 

Årets spiller 2002:

Simone Meisner Jensen

 

___________________________________________________________________________________________________

Nytårsstævnet.

Weekenden d. 11. og 12. januar afviklede F.K. Munkholm det årlige Nytårsstævne i Bjergmarkshallen. 46 hold deltog i 6 rækker. Stævnet forløb helt efter planen og gav et overskud på godt 8000 kr.

( Ny rekord ! ).

Hovedsponsorerne var igen Sanex ( Blumøller A/S ) og Colgate-Palmolive A/S ; men der var også mange flotte præmier sponsoreret af Holbæk forretninger !

 Ca. 25 personer hjalp til undervejs; men bestyrelsen sender en ekstra tak til Støtteudvalget for det store arbejde der blev lagt i det veltilrettelagte og velafviklede stævne !

I lilleputrækken klarede F.K. Munkholms piger sig over forventning idet de hev en flot 4. plads i land. Pigerne blev nr. 2, og damejuniorerne blev nr. 3.  Old-girlserne blev også nr. 3. Et dame-hold ( Svenssons ) blev slået ud i semifinalen mens et andet Munk-holm-hold ( Iceman ) manglede et mål for at gå videre til semifinalen. Et tredje Munkholm-hold ( Spritterne ) blev nr. 3 i indledende pulje.

I herre-rækken spændte de to Munkholm-hold ( Salas drenge og Munkholm Classic) ben for hinanden idet de spillede uafgjort i det indbyrdes opgør. En sejr til en af siderne havde bragt holdet i semifinalen

 Der afholdes Nytårsstævne igen i 2004 - nemlig d. 10. og 11. januar

- så har du lyst til at give en hjælpende hånd med, kan du blot kontakte Støtteudvalget ( Ena : 59445264 ).  

Bestyrelsen

___________________________________________________________________________________________________

MÅSKE HELT UDEN SAMMENLIGNING. 

Super old-boys holdet o. 40 år har endnu engang vist sig som et af klubbens mest seervenlige hold. Ikke alene teknisk og målsøgende, men også fysisk (bygningsmæssigt). De virker som rene atleter. Til de fleste hjemmekampe er det overvejende kvindelige tilskuere i alderen 20-30 år, der sidder savlende og beundrende og beskuer de gamle drenges maskulinitet. Helt uden sammenligning er der en fast skare af fans, der rejser land og rige rundt for at snuse til luften af vores succes, da vi har for vane at lukke enkelte af disse hunkønsvæsener ind i omklædningsrummet umiddelbart inden  vi udråber sejrsbrølet.

Old-boys holdet har, på trods af at over halvdelen af holdet befandt sig på lazarettet i 2. halvdel af turneringen, bevist at kommende seniortrænere burde lægge vejen forbi onsdag ved 19-tiden, hvis der skulle opstå scoringsproblemer eller blot ønske at  højne det tekniske niveau på et af klubbens seniorhold.

Turneringen 2002 endte som de foregående år med en finalekamp mod HBI`s tidl. divisionsspillere, men modsat tidligere år var det Munkholms gamle drenge, der trak sig sejrrigt ud af opgøret, så pokaler og håneret nu langt om længe er i vores lejr. Det var en sand fornøjelse efterfølgende, at blive bespist af turneringsudvalget i HBI `s klubhus, vel vidende at det i år var os, der skulle hæve pokalerne både som turnerings- og finalevindere. Uden at vide, hvor vi skulle gøre af alt guldet, indtraf et par velvillige medspilleres ”sukken” om at de evt. godt kunne få plads på en eller anden hylde i køkkenskabet eller i et aflåst kosteskab i kælderen. Hvem kan ikke stadig imponere svigermor, eller overbevise ”lillemor” om at støvlerne endnu ikke bør lægges på hylden.

Dameseniorholdet er vist det eneste rigtige sammenlignelige i Munkholm i 2002, men i skrivende stund, mener undertegnede, at kunne huske, at de vist nok tabte en enkelt eller to undervejs til deres oprykning til Danmarksserien.(For øvrigt stort tillykke med det!!!) .

Det har ikke lykkedes nogle af vores modstandere, at nå os til sokkeholderne, og vi har ikke rigtig fået den modstand, som vi regnede med. Super Old-boysholdet sluttede turneringen helt uden at tabe en eneste kamp, og man har lidt følt, at det har været lige så let, som at ta’ bolcher fra små børn. Måske har trænings- opstarten været for effektiv, - og her vil vi også gerne være behjælpelige til kommende seniortrænere, hvis de har brug for et godt råd, - eller også er vi bare bedre, på trods af vi mødte frygtindgydende modstandere uge efter uge. Det kan også være svært at være vore modstandere, når de mandag efter mandag kan læse i den lokale, hvem vi netop har nedsablet, eller blot ser vore spillere i omklædt tilstand som udstråler sejrvilje og ungdommelighed.

Enkelte kampe er der blevet nedlagt protest mod en af vore målmænd, -protesten skulle gå på Knuddy’s hurtighed udelukkende kunne hænge sammen med, at han langt fra skulle opfylde alderskriteriet. Hr. Østergaard siger, at han altid har sin dåbsattest i baglommen, da det faktisk er et ugentligt tilbagevendende problem, også i hans daglige færden uden for banen, og som han i øvrigt ikke ønsker, skal volde hverken hans medspillere eller  hans holdledere større spekulationer.

Enhver træner på dameside er klar over, hvad en Pernille P. eller Anne B. betyder for den positive score. –På herreside vil man  tale om Jon Dahl eller Steffen Beck, - men helt sammenligneligt, både hvad angår hurtighed, pågåenhed og hovedstødsstyrke, råder de gamle drenge over spillere som matcher eller måske overgår ovenstående, her tænkes især på Henning Højben. Han har gennemgået en utrolig udvikling siden seminariumtiden, og måske var det i hans fravær i finalekampen, at der opstod scoringsproblemer, og at sejren kun blev på 3-1.

Af nye spillere i truppen er John C. som er kommet til fra HBI. Han har præsteret det utrolige at have spillet i alt tre kampe helt uden briller, og han bruger minus 12 i styrke og alligevel komme på måltavlen, - det siger vist noget om ”styrke”.

En af vore gamle garvede hr. Otto Frederiksen, som ellers har holdt et par sæsoners orlov, vendte frygteligt tilbage med snævre driblinger og flotte pasninger, måtte melde alt udsolgt efter et forrygende forår. Det samme gjaldt så store navne som Anders enkelt v, Niels pladesmed samt Hannes Dann. På baggrund af disse spilleres manglende optræden i rødt og blåt, vil jeg på boldklubbens vegne gerne sige tak for den økonomiske opbakning via kontingentbetalingen. Måske skulle man fra klubbens side i næstkommende fodboldår, undlade at tilsende mine spillere opkrævning mere end en gang. (Hovsa!!!)

Man slutter jo altid en sæson af med lidt social samvær, - forberedelsen til dette årlige møde havde da også stået på i et par måneder, - og alle havde glædet sig til at opleve ” Endo” be’ til ”Ulrik”,  nyde Steensens black-out i kortspil, samt blot nyde et enkelt eller to glas af de stærkere varer senere på aftenen. Men, men, men… alle tænker åbenbart fremad til næste sæson og sprang underholdningsværdien over og gik alt for tidligt hjem. – Klokken  havde i hvert fald slået 4 gange i kirketårnet inden gæsterne fra min tvivlsomme bekendtskabskreds hoppede op på ”jernhestene”og begav sig hjemad, - så noget kedeligt kan det selvfølgelig være at arbejde så målrettet med pasningen af sin krops ve og vel. På trods af dette undrer man sig over flere af spillernes bedre halvdeles udtalelser om, at de ikke har oplevet ”men’erne” så stive siden 20 års alderen.

Under oprydningsarbejdet, som undertegnede i øvrigt forestod hvileløst alene, dukkede mellem halvtomme glas og overfyldte askebægre et par efterladenskaber op bestående af en plastic Ronson lighter i sort m. initialerne P.F. , en kort sort jakke m. ryg påtrykket : Tommy Seebach, samt et par mellemgule underbukser af mærket Hammerthor. ( De rette ejermænd kan afhente effekterne på Rådhusvej.)

Da vi ved at omegnsklubberne er ude efter flere af vore spillere, benyttedes lejligheden til endnu engang at tegne kontrakter til sæsonen 2003, især Hansi Schmith som er en fremsynet mand,  glædede sig over dette, da han i spekulative vendinger har udtrykt frygt for Pietraz ”brødre” syd for grænsen vil søge nordligere efter EU’s udvidelse.

Søren B., Sponckok og enkelt v har lovet, at de hverken bliver skadet eller melder afbud til næstkommende sæson, da de bl.a. vil sætte fodbolden både før arbejde og Hanne, så problemer med at holdlederne skal på lånemarkedet til fremtidige finalekampe vil være usandsynligt.( Tak, Rob!) 

Årets talent blev valgt helt uden sammenligning, nemlig Per cykelhjul, og vi valgte af samme grund at skrive papirerne under umiddelbart inden desserten. En anden spiller som også bør nævnes, er Gert Ågaard, der faktisk spillede helt fejlfrit gennem hele sæsonen.(Men vi savnede dig til afslutningsfesten, specielt under opvasken!!!) Vores erhvervskyndige medspiller Per Audi er blevet set omkring snapsetinget uddelende løbesedler med påskriften: ”De udnytter overhovedet ikke mit potentiale, jeg bliver aldeles fejlplaceret.”

 Der har været stor tvivl om, hvem der afsluttede sæsonen som topscorer. Modstanderne plejer fra foregående sæsoner at hente boldene ud af nettet fra enten, Hans J., A.C. eller Henning H., men i år var det noget overraskende midtbanespillerne Brandrup og Steensen, der kæmpede om titlen, og efter nærmere sammentællinger var det Michael S. navn , der oftest var blevet nævnt som målscorer i ” By og Land”.Det er kommet for mine ører at pladesmeden er set optræde som gæstebassist i SAE 30 i 2002, og at han igen skulle være aktuel i Parken d. 13 juli 2003., - alle os der nåede at få billetter glæder os til arrangementet.

Afslutningsvis vil jeg gerne sige tak på ”trænernes” vegne for den flotte kurv, som spillerne havde skillinget sammen til, samt til Holbæk Amts Venstreblad for de flotte billeder, som de  uge efter uge har bragt under sportssiderne.

 

På trænernes vegne.               

AC.

 P.S. Vi glæder os allerede til at komme i gang med den næste sæson, og kan lige for den nysgerrige oplyse, at der vil ske en del omrokeringer samt at truppen får nye ansigter og come-back.

___________________________________________________________________________________________________

Landsmesterskabet i Tuse 2002

Det var ikke kun på  11 mandsbanen der blev spillet champagnebold oaså 7 mandsholdet kunne finde vejen til netmaskernet. I juni 2002 kvalificerede et afbudsramt hold sig til  LM i Tuse med  sejre bl.a. over Nr. Asmindrup.

I Tuse lykkedes det holdet at finde vejen til guldet trods rygskade, biluheld, badmintonturnering  og ikke mindst de natlige aktiviteter.

___________________________________________________________________________________________________