Benskinnen Nr. 1 1995

Udvalgte historier fra benskinnen nr. 1 1995

Siden sidst

Vi har hørt at - 

Nyt fra klubhusudvalget (KHU)

Bankospil

Amtmestre igen.. igen...!

Forsiden er tegne af Vibeke Lythjohan også kaldet Vivs
___________________________________________________________________________________________________

SIDEN SIDST

Så er sæsonen 1995 så småt ved at komme i gang. Indendørs træningen både for damer og herrers vedkommen har kørt hele vinteren. Udendørstræningen er så småt ved at komme igang. Damerne startede i midten af januar med træningskampe. Herrerne begyndte træningen sidst i januar. Siden sidste bladudgivelse har der været generalforsamling, (omtale længere inde i bladet), indendørsstævner for damer og damejuniorer og en afslutningsfest i november. Afslutningsfesten blev ikke noget stort tilløbsstykke. Vi vil fra bladudvalget prøve at skitsere nogle årsager til dette. For det første tror vi, at festen blev afholdt for lang tid efter sæsonen var slut. Festen mener vi, skal afholdes lige efter at den sidste kamp er spillet. Prisen for festen var i og for sig ikke dyr, når man tager i betragtning, at man fik både mad og musik i prisen. Men 15 kr. for en lille fadøl var for meget, når man tænker på at Klubben ikke får én eneste krone i overskud fra ølsalget. Vi må håbe, at vi snart kan få et klubhus, så vi kan holde vores fest der.

 

BLADUDVALGET

___________________________________________________________________________________________________

VI HAR HØRT AT -

- Ole Bindslev, klubbens ældste aktive spiler fyldte 50 d. 22 januar. Tillykke!!!

- Ørnen er blevet udstyret med “Licens to kill”

- Asger Frøkov blev gift med sin Carmen d. 20. januar. Tillykke!!!

- Kim Burns er set forsøge sig som jounalist på Venstrebladet.

- Kim Labusz i 1995 atter vil spille fodbold for Munkholm, kunne ikke undvære brødrene og Hennings odeur.

- Flemming “glemte” at tage sin båd op af vandet til vinter, hvorefter den i januars højvande endte oppe på selve broen.

- klubbens mest aktive udvalg, klubhusudvalget afholder bankospil på vandrehjemmet d. 26/3 kl. 16.00

- samme udvalg deltager i “Holbæk for fulde sejl”.

- vores allesammen Thøger, fyldte 30 år søndag 22. januar 1995. Tillykke!

- Bogart er blevet gift formelt pga. børn, men bladudvalget kan ikke få oplyst hvornår den lykkelige omstændighed indtraf.

- Vivs er ligeledes blevet gift.

- Niller og Gigge har giftet sig, da alle tre børn alligevel skulle døbes.

- Vivs aldrig har tabt til Munkholms bankospil.

- et tidligere bestyrelsesmedlem har kritiseret bladudvalget hårdt og gentaget det flere gange.

___________________________________________________________________________________________________

NYT FRA KLUBHUSUDVALGET (KHU)

KHU har haft et travlt efterår. Vi arbejdede længe på et projekt om at flytte Kulturtoget fra Holbæk Station op på banen ved Bjergmarkskolen. Det lyder vildt, men da klubben nu på 17 år har manglet et klubhus, så har vi KHU lovet hinanden AT VÆRE VILDE...

Men det med “fut-toget” det var for vildt. Som man på det senest har kunne læse i Venstrebladet, er det meget svært at finde en fornuftig anvendelse for toget. Vi holdt et par skægge møder nede i togvognen med termokaffe og basser. Men vi måtte skrinlægge projektet og nu ender vognene som gammelt jern.

I mellemtiden havde Anton fundet et pavillon-firma som havde en dejlig pavillion på 64 kvm. til salg. På en hamrende kold søndag i november kørte Anton, Søren og Bjørn det halve af Sjælland rundt for at bese den. Vi besluttede at få et projekt op at stå med “Den blå pavillon” og dette projekt fik opbakning på klubbens generalforsamling 23.11.94

I begyndelsen af december 94. søgte vi derfor Holbæk kommune om henholdsvis lov til at opstille pavillonen og økonomisk støtte til projektet.

11.01.95 var vi til møde med Bjergmarkskolen og Basketball Klubben, som begge udtrykte ønske om, at vi skulle forsøge os med et fælles projekt. Vi enedes derfor om at bede de øvrige bruger-klubber af Bjergsmarkshallen om en klar definition af deres “klubhus- og værkstedbehov”. Deadline for klubbernes tilbagemelding er 17.02.95. og vort næste møde med Brugergruppen i Bjergmarkshallen er 01.03.95.

KHU vil så bruge den mellemliggende tid til planlægning af andre aktiviteter, såsom bankospillet 26.03.95 (omtalt andet sted i bladet)

Venlig hilsen

DET VILDE UDVALG.....(Anton, Ena, Jan, Søren og Bjørn)

___________________________________________________________________________________________________

BANKOSPIL

Søndag d. *26. marts 1995 kl. 16.00 på Holbæk Vandrehjem

Klubhus-udvalget (KHU) inviterer hermed til bankospil på Holbæk Vandrehjem. KHU har nemlig til opgave at skaffe klubben et Klubhus...(Indlysende ikk’) . Men det koster altså lidt penge. Så derfor følgende program:

Ned i kælderen - Frem med de forgyldte bankostøvler og elektriske brik-på-læggere.

Ca 15 hovedspil med række- og pladegevinster. 2 kr./spil/plade + en masse gratis “stand up’s” og andet sjovt undervejs.

Kaffe og kage, øl og vand kan købes til Vandrehjemmets favorable priser. Tegnefilm mm. til de børn, der ikke er vilde med Banko.

Undervejs vil trænere og holdledere få mulighed for at “krydre lidt” ved at fortælle om tiltag og planer for sæsonen.

Vi slutter bankospillet kl. 18.00. Herefter vil der være mulighed for at spise på Vandrehjemmet (dagens menu med 2 retter koster 58 kr.)

GEVINSTER SØGES! Vi har allerede en del gevinster, men hvis du har noget du synes der kan bruges,eller blot en god ide hører vi meget gerne fra dig.

Vi ved at Damerne (både DS2. og SS.) skal spille træningskampe også denne søndag. Men da vi ikke kunne få Vandrehjemmet om lørdagen, håber vi at de for en skyld kan skynde sig ind og ud af badet og komme friske og velduftende til BANKO!

Alle MUNKHOLMERE er velkomne....! spillere og trænere, aktive og passive, forældre og børn, onkler og tanter, bedsteforældre og oldeforældre. Kort sagt alle der har lyst til en hyggelig familie-søndag-eftermiddag.

Vi har plads til 60-70 spillere så giv os venligst et ring (senest 15.03.95) så vi ved hvor mange vi bliver, samtidig kan I også bestille middag.

Venlig “Vild” hilsen fra - KHU - Anton 53 43 46 28 Ena 53 43 42 35

Søren 53 43 71 35 Bjørn 59 44 44 42

Jan 59 44 15 28

*OBS Sommertid starter 26.03.95...!

___________________________________________________________________________________________________

AMTSMESTRE igen.. igen...!

MUNKHOLMS OLDGIRLS sluttede indendørs-sæsonen 94/95 af på bedste vis. I Røsnæs-hallen søndag d. 15.01.95 skulle de kære “gamle tøser” slå Kr. Helsinge og Føllenslev Magle (eller sådan noget lignende). Det lykkedes over alt forventning og Munkholm OG blev derfor amtmestre for andet år i træk.

DGI’s Amtsformand overrakte et smukt DGI-Irish-Coffee-krus til hver som præmie. Amtmesterskabet gav samtidigt adgangsbillet til Danmarksmesterskabet 24. - 26. februar i Vingstedscentret ved Vejle.

Oldgirlsholdet bestod af : Birgitte - Dorethe - Ena - Gitte - Hanne - Hund - Kirsten - Thøger.

.....GODT GÅET........! (BjH)

___________________________________________________________________________________________________