Benskinnen Nr. 2 1998

Nyt fra bestyrelsen.

Bestyrelsen.

Munkholms Damejunior.

Forsiden er tegne af Vibeke Lythjohan også kaldet Vivs

Udvalgte historier fra benskinnen nr. 2 1998

___________________________________________________________________________________________________

Nyt fra bestyrelsen.

Vi savner 2 stk. vippebræt og klubbens gamle sæt hvide skiftetrøjer. Afleveres til bestyrelsen.

Ditlev har afløst Hans i bestyrelsen –vær opmærksom på ændret ansvarsfordeling. Henvend jer til de rette med jeres problemer –”forkvinden” vil ikke ringes ned om alt af alle.

Indendørsholdene skal snarest laves og tilmeldes. Ingen er automatisk bare på et hold – man skal selv gøre en aktiv indsats: Snak sammen og lav et hold og find en ansvarlig holdleder. Giv besked til Thøger og Ditlev når holdene er lavet – senest 20 august.

___________________________________________________________________________________________________

Bestyrelsen.

Indendørstiderne i de 3 haller vi bruger bliver stort set som tidligere år.

Seniorafdelingen har igen mandag aften i Stadionhallen. Ungdom torsdag i Bj. Hallen og lørdag på seminariet. Tiderne følger senere.

Michael Larsen afløser Ditlev som holdleder på serie 5 pulje 23 –holdet, da Ditlev skal til at ”amme” og skifte bleer!

Morten Bjørn har søgt adskillige fonde og fået lige så mange afslag. Dog lykkedes det at skaffe 2000,- fra Viggo og Kathrine Skovgaards fond til en elektrisk boldpumpe i Bjergmarken. Flot arbejde.

Vi har fået et boldskab mere i Bjergmarken så ungdomsboldene (4’er boldene) er samlet for sig selv. Ditlev har været så flittig at bruge sine sløjdkundskaber til klubbens bedste – Tak for det. Skabene skal også bruges til spilletøj, da det ellers forsvinder sporløst.

Bestyrelsen har indført ”Velkomstkuverter” til nye ungdoms – dame og herrespillere. Da vi intet klubhus har, er det vigtigt at få informeret lidt om klubben til nye medlemmer på anden måde. Kuverten indeholder bl.a. klubblad, kampplaner, indmeldelse, giro, infoark, vedtægter.

Støtteudvalget har besluttet at fejre vores 20 års jubilæum ved at købe 2 sæt skiftetrøjer – god idé som både damer og herrer allerede har fået glæde af. Trøjerne placeres efter vask i seniorboldskabet øverst. Trøjerne er hvide med lidt rødt og gule med blåt. Størrelserne er XL, så old boyserne kan også låne skiftetrøjerne!

Vores damejunior har fået stjålet deres munkholmtrøjer. Det er et sæt rød/blå stribede Berri trøjer, med vandrehjemsreklame på brystet. Der står MUNKHOLM på ryggen over tallet. Vi savner dem – hvis I ser dem. Vi savner også en sponsor til et nyt sæt!

Vi skal snart fejre klubbens jubilæum – hvem vil arrangere festen?. Meld jer til Morten Bjørn eller Thøger.

Ved sæsonstart var vores pigehold ved at gå i opløsning pga. manglende ledere/trænere. Heldigvis fik vi overtalt de nye til at tage udfodringen op – nemlig Anne Birgitte Jensen og Brian Andersen. Uheldigt for Anne B, men heldigt for pigerne, er hun blevet skadet og har haft tid til at påtage sig det store arbejde. Bestyrelsen er også glad for at nogle forældre reagerede på vores henvendelse og tilbød deres hjælp, med at arrangere kørsel, være dommer mm. Tak for det.

Bestyrelsen har foreløbig indkøbt rekvisitter bl.a. grusbolde, flag, isposer, flasker boldskab, kampbolde overtrækstrøjer, boldnet, overtrækstrøjer mm for ca. 12000 – så vær med til at passe godt på det og hent din bold, når du fyrer en ”skæv kanon” af!

___________________________________________________________________________________________________

Nu er vi på serie 5,1 holdet ved at finde ud af hvorfor det går så godt. Vi har nemlig en holdleder som er synsk!

Et eksempel: I kampen mod Kundby proklamerede Hans efter kampen, at han i en situation kunne høre dommerens fløjte, - inden han fløjtede!

___________________________________________________________________________________________________

Så har vi i Munkholm fået en intern uofficielt highscoreliste. Det er lykkedes Steffen Beck fra serie 5,2 at slå sin egen rekord i at score flest mål i en kamp. Hans egen rekord på 8 mål blev slået i kampen mod Tølløse, hvor han nåede at score 10 mål. I kampen havde han desuden omkring 5-6 100 % chancer som han burde score på!

Så mon han ikke på en god dag, atter slår sin egen rekord.

___________________________________________________________________________________________________

Munkholms Damejunior.

Munkholms damejunior ønsker en god sommerferie.

Så er der endnu gået en halv sæson og vi syntes også lige at resten af klubben skal høre hvordan der er gået klubbens damejuniorhold. I januar måned blev spillerne kaldt til spillermøde, hvor der blev sat flere ting fast før sæsonen. Også spillerne gjorde det klart hvilke ambitioner de havde for den kommende sæson: De ville til LM. Der var bare det ved det, at der var et par spillere som mente, at man bare skulle spille kampene og vinde dem og så var den hjemme. Med de to trænere havde helt andre planer, der skulles trænes… også på grus, selvom det var koldt.

Dette gjorde, at der var nogle som mistede modet og alligevel ikke havde ambitioner om et LM, så de holdt op. Heldigvis fik vi nogle nye gode fodboldpiger til klubben fra nogle af naboklubberne, så pludselig var der konkurrence om pladserne på holdet, så det betød at man blev nødt til at komme til træning næsten hver gang for at komme på hold.

Da vi så kom på græs og kom i gang med turneringen gik det derudaf med den ene sejr efter den anden, men så skulle vi møde Haslev. Det var det eneste hold vi ikke havde mødt og man kunne både se og mærke at pigerne var nervøse. Vi kom bagud 1-0 men i anden halvleg fik Stine Madsen reduceret til 1-1 og vi havde også tre 100% chancer til at score til 2-1. Men vi måtte nøjes med det ene point og lå stadig nr. 1 i rækken. I den næste kamp skulle vi så møde Tølløse som vi havde mødt en gang før. Den kamp blev vundet med hele 8-1 uden de store problemer, med det blev der i retur mødet. Vi kom hurtig bagud 2-0, men havde nogle gode chancer for at få reduceret, men bolden ville bare ikke ind. I stedet for fik Tølløse scoret på en kontra til 3-0 og fik faktisk lukket kampen, men vores piger blev ved med at kæmpe og det gav også pote, da Tabita Hansen fik reduceret med et perlemål til 1-3.

Efter at have haft nogle scorings problemer i det sidste tre kampe, sluttede holdet flot af med to sejre på hjemmebane. Først vandt de 2-0 over Haslev og derefter blev det til en flot sejer på 4-2 over Knapstrup/Mørkøv, hvor Munkholm kun var syv spillere på grund af mange afbud.

Det har været dejlig at være trænere for sådan nogle piger der virkelig går til den hver gang. Både i kampene og til træning bliver der kæmpet for hver eneste bold og det er dejligt som træner at se.

Vi vil også sige tak til de mennesker der har hjulpet som dommer og tak til de forældre (specielt dem fra Asnæs og L.K.’s far) der har kørt til udebane kampene. Vi håber også at andre forældre vil hjælpe os til efteråret. Desværre bliver der ikke noget LM for pigerne i år, men de kommer igen allerede til efteråret med flere gode resultater.

Vi ønsker spillere og forældre en rigtig god sommerferie

Frandsen og Marianne

PS. Træningen starter igen d. 30/7-98 kl. 17.00- 18.00

På gensyn

Stemmer om bamsen                                                            Har fået bamsen

1. Stine Madsen 12                                                               1. Stine Madsen 2

2. Sandra Hermansen 7                                                        2. Kimie Hansen 1

3. Maria Kristensen 6                                                          3. Trine Madsen 1

4. Louise Milholt 5                                                              4. Sandra Hermansen 1

5. Kimie Hansen 5                                                               5. Maria Kristensen 1

6. Trine Madsen 4

7. Camilla Jørgensen 4

8. Tabita Hansen 3

9. Maria Larsen 2

10 Gugik Hansen 1

11. Suzy Gustaffson 1

 

Topscore liste                                                                         Topliste over mest til træning

1. Maria Larsen 6                                                                   1. Stine Madsen 6

2. Louise Milholt 5                                                                  2. Camilla Christiansen 5

3. Anita Kjøbæk 4                                                                   3. Camilla Jørgensen 4

4. Sandra Hermansen 4                                                          4. Trine Madsen 4

5. Camailla Christiansen 4                                                     5. Suzy Gustaffson 4

6. Maria Kristensen 4                                                            6. Kimie Hansen 4

7. Suzy Gustaffson 4                                                               7. Tabita Hansen 4

8. Tabita Hansen 4

9. Stine Madsen 4

10. Trine Madsen 4

11. Camilla Jørgensen 4

12. Gry Goth 4

___________________________________________________________________________________________________