Benskinnen Nr. 4 1995

Udvalgte historier fra benskinnen nr. 4 1995

Siden sidst

16-0

Comeback??????

Vi har hørt -

Værd at vide!

 

Forsiden er tegne af Vibeke Lythjohan også kaldet Vivs
_______________________________________________________________________________________________

Siden sidst

Efterårssæsonen går på hæld, der er kun fire hold i klubben der stadig spiller. Støtteforeningen  står i år for at arrangere afslutningsfesten. Overskuddet fra festen går bl.a til vores klubhus. Klubhusplanerne er blevet stillet lidt i bero, fordi støtteforeningen har valgt at samle penge ind, før man går videre i planerne. Der er nok mange gamle medlemmerne som kan nikke genkendende til denne situation, at klubhusplaner er meget svære at gennemføre. Men det skal siges at der ikke før har været en så aktiv støtteforening, som stille og rolig får samlet flere og flere penge ind. Så mon ikke vi til næste år, forhåbentlig kommer et skridt videre mod et meget tiltrængt klubhus. Det har været meget svært at få inddrevet kontingent i efteråret, og det skal siges fra kasseren, at han meget gerne snarest vil have, at de sidste der skylder kontingent betaler.

 Bladudvalget

 

_______________________________________________________________________________________________

16-0

 Er ikke et resultat man normalt forbinder med fodbold, - men ikke desto mindre er det et faktum af vores 2. hold i dame serie 3 præsterede dette resultat i en kamp mod Eggeslevmagle.

Jeg har hverken som træner eller aktiv spil- ler prøvet at vinde så stort med et hold før. Engang prøvede jeg at tabe 15-0 i en ynglinge kamp. Det var ikke så sjovt. Sjovt tror jeg heller ikke at Eggeslevmagles hold havde det den søndag Jeg tror at alle former for scoringer blev præsteret. Langskuds - mål, løb over en halv banelængde og scoring. Driblinger i feltet og scoring, selvmål osv.. Ja, det lykkedes os sågar at brænde et straffespark og 3-4 100% chancer. Holdet har i foråret og efteråret præsteret meget flot spil i de fleste kampe, men et af problemerne har været at få afsluttet ordentlig. Dvs. brænde oplagte scorings- chancer på vigtige tidspunkter. Det har ellers været et fast tema i mine oplæg før kampen og i halv- legen, når mine frustrationer steg efterhånden som chancerne blev brændt.

I Eggeslevmagle nåede vi pga. tidsnød ikke at snakke om det helt store taktiske oplæg. Men det var åbenbart det der skulle til, for der blevet scoret efter alle kunstens regler. Selve spillet var ikke så kønt, men det skyldes et meget destruktiv Eggeslevmagle - hold

Men en af de ting som blev fremhævet i den kamp, og som har været en rød tråd i hele sæsonen på 2. holdet, er den meget positive ånd der er på holdet. Man bliver som spiller på holdet altid bakket op af sine medspillere både i medgang og modgang. Der har på holdet været plads til både seriøs fodbold, men også til skæg og ballade

Jeg håber at holdet til næste år kan mobilisere den samme spille- glæde

Så vil en  målsætning kunne være, at komme med i opryknings- spillet til efteråret 1996 

Søren Olsen

 

_______________________________________________________________________________________________

Comeback??????

Netop som man gik og spekulerede på, om støvlerne skulle doneres til fodboldhungrende børn i et østland, ringede telefonen en tirsdag aften ved l0-tiden: "Kan du spille i morgen - i Høng?"

Det viste sig, at adskillige var forhindret a£ arbejde, skader, sygdom osv.

Jo, jo, det kunne jeg godt, men det var unægteligt længe siden, at der var trillet bold (trods kontingent!), og endnu længere siden, at det havde været ll-"mands"

Med nogen bæven blev støvlerne m.m. lagt i tasken (næste gang tilføjer jeg et udvalg af BHér med A,B eller C-skåle !), og jeg troppede op ved Stadionhallen,

Var der mon nogen man kendte? - Jo, en hel del viste det sig. Efter at have nydt det sjællandske landskab en times tid, ankom vi i Høng, klædte om, varmede op, osv.

Ja, jeg kunne sagtens mærke, at topformen var langt væk (har den nogensinde været der?), men der var da en modspiller, der spurgte mig ud om, hvordan kampene var gået på det sidste, så det må have lignet fodbold, det jeg foretog mig.

Kampen blev vundet nok mere på trods end på grund af under tegnede, men det vigtigste for mig var nok, at jeg blev mindet om, hvorfor jeg har spillet fodbold i en del år.

Der er ikke ret mange andre steder, hvor man møder den stemning/aktivitet/fællesskab der er før, under og efter en kamp. Tak for den påmindelsen kære medspillere.

Om jeg donerer mine støvler til Østlandene?

Tjah, måske skulle man vente lidt endnu, for at være helt sikker.

Vivs.

_______________________________________________________________________________________________

Vi har hørt -

- Pernille Petersen og Lisbeth Madsen, sammen med John Friis, er ved at tage kørekort sidst nævnte skulle dog have store problemer med koordineringen. Vi følger spændt hans bestræbelser nøje. 

- Lisbeth Madsen skulle have bestået teoriprøven, men med en masse fejl.

 - efter at Benskinnen sidste gang havde bragt en efterlysning af Thøgers nøgler, er de blevet fundet. De lå som de plejede i en af Thøgers egne træningsdragter.

 - Pia Winther vil videregive sine køre erfaringer til vores nye kørekort aspiranter, så vejene bliver sikker at køre på.

 - Thomas Kristensen som spiller på serie 6 har betalt sit kontingent 3 gange i år

_______________________________________________________________________________________________

Værd at vide!

Hvordan man kører en forening i grøften,

For at få sin forening nedenom og hjem behøver man blot at iagttage følgende:

1. Kom til så få foreningsmøder som muligt.

2. Når du møder, kom så for sent.

3. Regnvejr er altid en god undskyldning.

4. Udfind så mange fejl som muligt i bestyrelsens og de andre medlemmers arbejde.

5. Udfyld aldrig noget hverv. Det er altid meget lettere at kritisere end at arbejde.

6. Bliv fornærmet, hvis du ikke bliver indvalgt i et udvalg. Hvis du skulle blive indvalgt, sørg da frem for alt for ikke at tage del i arbejdet.

7. Hvis man spørger om din mening, svar da, at du ingen har, men fortæl endelig andre mennesker bagefter, hvordan sagen skulle have været ordnet.

8. Udfør så lidt foreningsarbejde som muligt, og husk, såfremt andre belaster sig hermed, da at beklage dig over, at det altid er den samme klike, der afgør alting.

9. Betal din kontingent så sent som muligt, og besvar endelig aldrig noget brev.

10. Undlad omhyggeligt at hverve nye medlemmer. Overlad blot det til andre.

(hentet fra J.A.K.-Bladet 6.2. 1937)

_______________________________________________________________________________________________