Herrestrup – munkholm 2-3 (1-1)

Jeg havde endnu en gang svært ved, at stille hold, 4 skader og 2 som ikke vil spille før de har løbet maraton. Men i sidste øjeblik, ringede kai, nordfang og jens og sagde de ville spille og fik derudover hjælp fra maxen og hakan, tak skal i have unge fyre, de hævede konditalet en del, og sænkede gennemsnitsalderen betragteligt.

Holdostilling Ole vikarierede flot på mål, var vigtig i afgørende momenter, og lavede ingen fejl. Fire backs kæden bestod af maxen, søren, jobbe, rune moll ( så 3 rutineret og en debutant, så et forsvar som ku skabe ro( stjerne formet diamant midtbane, nordfang, martin, jeppe, rune hansen ( rutine mæssigt og teknisk nok den bedste midtbane nogensinde). i angrebet, jens skov og jannik og så var vi endda også godt garderet på bænken, kai, Hakan og lars jacobsen fra hbi ( come back i munkholm trøjen, han kan måske lokkes til at spille fast). Så rammerne var der til at slette nullet på point kontoen.

vi har dem presset totalt i bund i de første 25 min. og score desværre kun et mål, ved jens skov, jeppe får en høj aflevering i dybden, fra martin, jeppe når den lige præcis og aflevere skråt bagud til jens som kanonere bolden ind. På det tidspunkt havde vi haft vanvittigt mange chancer, og jeg og bænken snakkede om at hvis vi ikke ku score på de chancer og med det hold, så vinder vi aldrig.

I slutningen af første halvleg, slipper vi den tætte markering af hans fra herrestrup og han slår en god bold i feltet, hvor både jobbe og rune hansen havde en chance for at nå ned til ham og inde foran, står deres angriber alenen imellem 4-5 munkholmere og alligevel score han, og ole har endda hånden på og den går ind via stolpen.

moll havde så lidt at lave at han flere gange støttede de 2 angribere som et ekstra es, kostede en tur på bænken senere. Kai og lars, erstatter jannik og jeppe, jeppe er flad og  jannik er midt i en diskution med dommeren, så det var vist på tide.

I halvlegen snakker vi meget om at vi skal fortsætte og hellere spille bolden bagud end dybt i feltet da de ikke kommer frem til os og heller skyde langskud end vippe ind i feltet.

Nordfang starter med at drible ned at score til 2-1 flot solo tur, som desværre også betød at han blev ved og det lykkedes kun den ene gang, han havde bla. en afslutning med venstre og det så sku ik godt ud, men ellers en stor kamp af ham.

Moll ud og hakan ind, vi fortsætter med at presse dem i bund og forsvaret kommunikere og spiller taktisk set godt. Flere chancer bla. et par store til kai og to til jens, han score endda på den ene, men dommeren dømmer et helt uforståeligt frispark. vi skal stadig bruge alt for mange chancer til at score, men spillet var rigtigt godt.

Rune Hansen score et drømme hug, helt op i hjørnet og den tager endda både overlægger og stolpen og kører hele vejen på tværs af målet, den er så længe undervejs at rune når at tage hænderne ned, for så at hjuple, da den går ind ved fjerneste stolpe.

Herrestrup reducere på et frispark, hvor ole har stillet en god mur op, den bliver løftet over og nordfang står der klar til at heade den væk, men nækrværdigt nok kan han ikke nå den.

Herrestrup har endda to store chancer for at udligne, men ole og forsvarret holder skansen , især den sidste er en klasse redning, god kamp af holdet og især af ole og god stemning og det kan holdlederen lide.