Munkholm styrer mod sikker 1.plads i rækken !

På en flot efterårsaften under lyset på Holbæks bane nr 1. fejrede Munkholm endnu en triump i serie 5. Det blev til en sejr på 4-2 ,og Munkholms oldboyshold ligger nu som en sikker nr 1 i rækken med 15 point for sine 6 kampe.

Cheftræneren til denne kamp Moll stod for en grundig og seriøs opvarming med fuld fokus på at hver enkelt spiller var helt klar til den forestående opgave. Dette gav fuldt udbytte, da det hurtigt viste sig at Munkholm fik sat sig på kampen. Vipperød kom stort set ikke frem til noget, og godt halvvejs i halvlegen fik man korrekt tilkendt straffe, da Cilius lille krop blev tacklet hårdt til jorden i feltet. Jacob Jessing var kold og udnyttede sikkert....Gad vide om han vidste det koster en kasse af de kolde at brænde ?.....efter kampen gik rygterne i øvrigt at Cilius ikke havde betalt for sit brændte straffespark tidligere i sæsonen....Uhørt !

Efter 1-0 målet tog Munkholm kontrollen over kampen og efter et hurtigt indkast oversprintede Myg et noget tungt Vipperød-forsvar og sendte kuglen i kassen til 2-0 føring. Mon ikke Thorbjørn "jeg tager alle indkast" endnu ærger sig over at Jessing fik oversprintet ham, og fik fat i bolden så det blev ham der blev noteret for Mygs assist

10 min før pausen blev det 3-0 på et flot placeret spark af Jessing. Gad vide om holdet bare skal drikke ham mega-fuld hver lørdag ??

De 3-0 holdt til halvleg hvor Moll efter at have haft fuld kontrol over forsvaret lod sig selv skifte ud. Men men men.....det viste sig at blive kostbart for holdet da Vipperød totalt overtog spillet og reducerede efter en ripost fra et frispart langt ude fra. Så skulle man tro Munkholm ville vågne op, men nej....Vipperød blev ved at presse på og da Jimmi valgte at spille målmand i eget felt fik de straffe, som de dog på det skammeligste sparkede langt over. Sikkert fordi TL endnu lugtede så fælt af sprut fra om lørdagen, at sparkerens promille fløj i vejret !

Det var dog en stakket frist for Munkholm for kort efter var sparkeren igen blevet ædru og han kanonerede den ind bag en sagesløs keeper.

Munkholm holdt dog stædigt stand og kort før tid lukkede Jannik kampen med sit mål til 4-2.

På trods af sit grundige trænerforarbejde og sin halvleg, hvor der blev spillet til nul blev Moll noget uforståeligt valgt som kampens skuffelse med 6 stemmer....