Fodboldklubben Munkholm

Referat Generalforsamling Munkholm 19. november 2011.

1. Valg af dirigent Nordfang blev valgt

2. Valg af referent Søren Olsen blev valgt

3. Formandens beretning Kan læses på hjemmesiden. Ingen kommentarer.

4. Regnskab Lille overskud i år men næste år frafalder tilskud fra kommunen. Skal klubben undgå underskud næste år skal der penge ind fra sponsorer eller forhøjet kontingent. Klubben kan også køre med underskud, da der er en god beholdning i klubkassen. Følgende vil blive diskuteret til næste bestyrelsesmøde. Regnskab godkendt.

5. Indkomne forslag Ingen

6. Valg til bestyrelse Jesper træder ud af bestyrelsen og resten fortsætter. Teddy (Veteran) træder ind i bestyrelsen. 

7. Eventuelt Klubben satser på at få hjemmebane på fælleden i 2012. Desuden satser klubben stadig på at lave sociale arrangementer for klubbens medlemmer.

Nikolaj Nordfang

Så er det ved at være tid til årets afslutningsfest boyz ! Program:

13.00: Generalforsamling i det nye hus på fælleden med øl og snacks
14.15: Sport i seminariehallen (der er mulighed for bad og omklædning)
18.30: Spisning og events i foreningshuset
22.00: Fest på Underhuset

Bødekasser betaler mad og drikkevarer indtil kasserne er tomme.

Tilmelding sker her på facebook, eller personligt til Hans, Moll eller Salas senest den 1. november

Det var to tophold der mødte hinanden på Holbæk´s kunststofsbane mandag aften.
Et Munkholm hold som med 4 sejre i stribe havde selvtilliden i orden.

Men det skulle desværre ikke vise sig i spillet denne aften.
Munkholm startede svagt over hele banen og blev derfor presset tilbage på banen af et Nykøbing hold som bestemt ikke var bedre end Munkholm, men de kæmpede bare mere..
Lidt ufortjent kom Munkholm foran 1-0.

En at Munkholm´s lyspunkter i denne kamp Kimmie spillede efter et flot angreb altid farlige Bech fri foran mål. En hård og præcis aflevering fra baglinien kastede Bech sig ned i og fik sparket ind. Rigtig centerforward mål.
Selvom Munkholm kom foran hjalp det ikke meget på spillet.. spillet sejlede stadig... Et hårdt kæmpende Munkholm forsvar gjorde hva de kunne men Nykøbings "pres var for stort... og det blev omsat til mål til Nykøbing.

Bedre blev det ikke da Søren Olsen måtte forlade banen med en skade og Hans Hermansen skulle være spille opbygger.... Søren Olsen havde indtil da spillet en god kamp og havde kæmpet godt nede i forsvaret sammen med Martin Lyngsbo.
Hans Hermansen havde så valgt at spille på Nykøbings hold denne aften...!!!

Munkholm kom tilbage i kampen da Kimmie efter et lille Munkholm pres flot lagde bolden over i modsatte hjørne på kanten af straffesparksfelten. Folt mål
Efter 6-7 afleveringer til Nykøbinge spillere fandt Hans ud af at han spillede for Munkholm denne aften.... og måske derfor lod han sig skifte ud med Rune Moll..
Efter kort tid fandt Rune Moll ud af at det ikke var dagen for fodbold... så han lod sig skifte ud igen. Det var nok bare ikke Munkholm´s aften.

Nogle ting var dog denne aften som de ellers plejede...Salas fik tildelt sig en del frispark og gult kort til modstanderen og et gult kort til sig selv..!!! efter at have løbet efter dommeren over 20-30 meter for stille og roligt at fortælle ham sin mening om et ikke tilkendt frispark imod ham... Måske var det det tigerbalsam som han under opvarmningen havde kommet til at smøre på sine nosser der fik ham op i det røde felt...Selv en halv vanddunk på de ædle dele i pausen hjalp ikke...
Munkholm kom bagud 4-2 inden Bech endnu engang fik scoret og reduceret til 4-3.
Slutresultat blev 4-3.

Munkholm tabte denne aften fordi de ikke fik spillet til at hænge sammen og det udnyttede et ikke specielt godt Nykøbing hold.
Salas vandt klart titlen som kampens skuffelse på en aften hvor der var mange kandidater og kun få kunne være deres præstation bekendt.
Så der må være mange der har noget at revancere i holdets næste kamp som også et den sidste i efteråret.

Til alle jer der har tilmeldt jer turen så kommer der lige lidt info her:
16:00 Mødetid. Opsamling med bus ved Holbæk stadion
19:00 Kampstart
23:00 Hjemkomst

Husk 150 kr. til turen. Der vil være øl og sandwich i bussen.

Der er stadig et par billetter i overskud til jer der ikke har tilmeldt jer turen. meld tilbage til mig.

Ses Gutter

Der var dømt topkamp i serie 5, da Odden IF og FK Munkholm mødtes søndag formiddag på Odden. Begge hold havde inden kampen, kun tabt en enkelt kamp. Det antal havde Odden IF fordoblet, da kampen var slut.

Munkholm havde en del afbud til kampen (Hvorfor mon??), men det var lykkedes, at stable et ganske godt hold på benene alligevel. Både H.H Hermansen og Moll havde meldt afbud, så Rune ”Salas” Renato Hansen havde overtaget ansvar og styring af holdet, fra den succesrige trænerduo.

Salas var pga. afbud tvunget til, at blande kortene lidt i forhold til den seneste kamp og hans opstilling så således ud:

                                                                 Jesper

                                            Søren O.        Troels            Lyngsbo

Salas                                   Myg              Kasper L                             Randy                                                                                                                                             

                                            Jessing

                      Neale (eller Gud??)                                  Dennis

Bænken: Beck og Jonas

Formation og opstilling blev dog hurtigt ændret i første halvleg, så vi i stedet spillede 4-4-2.

Kampen blev aldrig den helt store fodboldmæssige oplevelse, selvom vi spillede på en ganske god bane.

Kampen igennem bølgede spillet frem og tilbage, dog var det Munkholm der skabte de farligste chancer. Midt i første halvleg kommer Odden dog foran, hvilket Munkholm heldigvis meget hurtigt fik svaret igen på, da Neale (eller skal der stå Gud??) fik udlignet. Kort før pausen kommer vi foran, endnu engang var det Neale (tror jeg nok) der fik scoret.

I Pausen bliver Jonas skiftet ind, hvilket hurtigt skulle få betydning for kampen, for kort inde i anden halvleg får han scoret til 3-1, hvilket reelt betød, at kampen var afgjort.

Steffen Beck var også blevet skiftet ind, de fleste situationer han var involveret i, endte dog med offside-kendelser. Pludselig ændrede dette billede sig dog, Beck fik bolden, han blev ikke dømt offside, men desværre løb bolden fra ham. Dette varslede bedre tider for Beck og ganske rigtigt, næste gang Beck modtog bolden, bankede han den i netmaskerne og Munkholm førte 4-1.

Odden havde herefter kun nogle få chancer, især på langskud, men dem tog Jesper sig af uden problemer. Mod slutningen af kampen modtog Larsen et gult kort, han havde vist kaldt en modspiller for en bonderøv, to gange endda!! Så på trods af en del afbud og gult kort til Larsen, vandt Munkholm fortjent 4-1 og en slutplacering som nr. 1 i rækken, er rykket en del tættere på!!.

Skal vi mon spille serie 4B efter vinterpausen?? Hvilket sandsynligvis giver en kamp mod Højby....kunne være spændende!!

Kampens skuffelse blev Jessing (hvilket sikkert var rigtigt nok)

Login medlem login

Hvem er Online

Vi har 17 gæster online