Fodboldklubben Munkholm

Hej Alle

Her kommer lidt foreløbige informationer om vores opstart 2012 i FK Munkholm.

Træningstider: se træningstider.

Vi forsøger at få et passende antal træningskampe, indtil videre skal vi spille mod Vipperød, Tuse og Fårevejle.

Vi holder et spillermøde søndag d. 5 februar kl. 14:00 sandsynligvis i foreningshuset, med efterfølgende træning. 

Specielt lørdag og søndag d. 18 og 19 februar har vi en træningslejer med kamp mod Vipperød og søndag har vi en træning. Så der skal man være super klar. 

I løbet af opstarten skal alle have taget en løbetest som vi skal have forbedret i løbet af tiden op til første kamp. 

Det er dejligt at få mange positive kommentarer i løbet af vinteren og ligeledes har nye spillere også meldt deres ankomst. Vi ser i trænerteamet frem til den nye sæson. 

Mvh Dennis Edelslund og Troels Mogensen.

 

Året 2011 har haft mange positive og humørfyldte oplevelse både socialt og resultatmæssigt på fodboldbanen i F.K. Munkholm.

Munkholm skal føres videre på glæde, venskaber, socialt samvær og resultater på fodboldbanen.

Dette synes jeg vi har formået i 2011. Munkholm har i 2011 bestået af 4 hold. Et seniorhold, et oldboyshold og 2 veteranhold.

Seniorholdet spillede i foråret i serie 3 under ledelse af Jimmi Petersen og Troels Mogensen. Holdet gik et hårdt forår i møde, da man kun havde 5 point med fra efteråret 2010. I Munkholm har man dog aldrig givet op og kampen for overlevelse blev spændende og intens og blev først afgjort i sidste spillerunde, hvor et par mystiske og uheldige trækninger fra andre hold gjorde at Munkholm ikke kunne overleve i rækken. Et flot forår, hvor holdet med fight og vilje beviste berettigelsen i serie 3 og specielt i de 2 kampe mod de senere oprykkere Hagested og Tølløse rystede man de etablerede hold. Vi havde dog ikke heldet til at få fuldt udbytte i disse kampe. Et flot forår med fight og vilje, og specielt Jimmi viste ægte Munkholmånd og gjorde alt hvad han kunne for at redde holdet i serie 3.

I efteråret overtog Troels Mogensen og vores nye stortalent Dennis Edelslund Munkholms seniorhold i serie 4. På trods af en del sjove mål i den forkerte ende af banen er holdet gået ubesejret gennem efteråret og endte på en flot 2. plads. Fortsætter denne stime og specielt den fight holdet viste i sidste kamp mod Tuse, hvor man vendte 0-2 til en flot 4-2 sejr, så er der gode chancer for at holdet rykker op i serie 3 endnu engang. Et par nye ansigter er dukket op i Munkholm og blandet med alle de gamle har Troels og Dennis skabt en positiv og tilpas seriøsitet omkring holdet.

Oldboysholdet anført af Moll og Hans fik kun 2 kampe i foråret og i sommerpausen besluttede vi at tilmelde holdet i serie 5 for at få flere kampe. I serie 5 har man fundet et godt niveau og holdet har hørt til i toppen af rækken. Det har ikke været noget problem at stille hold, tværtimod har der nærmest været kamp om at komme ud og spille lidt hyggebold med drengene. Kampens skuffelse er blevet kåret efter hver kamp, og på trods af et par sure opstød blandt enkelte af disse spillere, er der god stemning på holdet. Med lidt tilgang i foråret kan holdet måske spille med om at rykke op i serie 4.

Veteranholdene har efter sigende ikke haft den bedste resultatmæssige sæson, men humøret er højt og det sociale i at mødes til lidt fodbold fortsætter for de ægte gamle munkholmere.

2011 har budt på en del sociale arrangementer i Munkholm. Ture til pokalfinalen, euroleaguekamp, pokerturneringer og afslutningsfester er alle med til at skabe et fællesskab omkring klubben og mon ikke vi gentager succesen i 2012.

2012 bliver forhåbentlig året hvor vi får en ny hjemmebane. I 2011 har vi med hjælp fra HBI kunne spille på deres bane bag seminariet, men nu står fælleden klar med 2 nye baner og et flot klubhus, og måske kan vi i 2012 skabe et nyt Fort Munkholm med sejre på banen og fællesskab i klubhuset.

Til sidst skal der lyde en speciel tak til Jesper Blaase. Jesper har med sit venlige sind skaffet tøj og bolde til klubben og Underhuset har været et fremragende samlingssted for klubbens spillere.

Formand Nikolaj Nordfang

Så er det ved at være tid til årets afslutningsfest boyz ! Program:

13.00: Generalforsamling i det nye hus på fælleden med øl og snacks
14.15: Sport i seminariehallen (der er mulighed for bad og omklædning)
18.30: Spisning og events i foreningshuset
22.00: Fest på Underhuset

Bødekasser betaler mad og drikkevarer indtil kasserne er tomme.

Tilmelding sker her på facebook, eller personligt til Hans, Moll eller Salas senest den 1. november

Referat Generalforsamling Munkholm 19. november 2011.

1. Valg af dirigent Nordfang blev valgt

2. Valg af referent Søren Olsen blev valgt

3. Formandens beretning Kan læses på hjemmesiden. Ingen kommentarer.

4. Regnskab Lille overskud i år men næste år frafalder tilskud fra kommunen. Skal klubben undgå underskud næste år skal der penge ind fra sponsorer eller forhøjet kontingent. Klubben kan også køre med underskud, da der er en god beholdning i klubkassen. Følgende vil blive diskuteret til næste bestyrelsesmøde. Regnskab godkendt.

5. Indkomne forslag Ingen

6. Valg til bestyrelse Jesper træder ud af bestyrelsen og resten fortsætter. Teddy (Veteran) træder ind i bestyrelsen. 

7. Eventuelt Klubben satser på at få hjemmebane på fælleden i 2012. Desuden satser klubben stadig på at lave sociale arrangementer for klubbens medlemmer.

Nikolaj Nordfang

Til alle jer der har tilmeldt jer turen så kommer der lige lidt info her:
16:00 Mødetid. Opsamling med bus ved Holbæk stadion
19:00 Kampstart
23:00 Hjemkomst

Husk 150 kr. til turen. Der vil være øl og sandwich i bussen.

Der er stadig et par billetter i overskud til jer der ikke har tilmeldt jer turen. meld tilbage til mig.

Ses Gutter

Login medlem login

Hvem er Online

Vi har 5 gæster online