Fodboldklubben Munkholm

Året 2011 har haft mange positive og humørfyldte oplevelse både socialt og resultatmæssigt på fodboldbanen i F.K. Munkholm.

Munkholm skal føres videre på glæde, venskaber, socialt samvær og resultater på fodboldbanen.

Dette synes jeg vi har formået i 2011. Munkholm har i 2011 bestået af 4 hold. Et seniorhold, et oldboyshold og 2 veteranhold.

Seniorholdet spillede i foråret i serie 3 under ledelse af Jimmi Petersen og Troels Mogensen. Holdet gik et hårdt forår i møde, da man kun havde 5 point med fra efteråret 2010. I Munkholm har man dog aldrig givet op og kampen for overlevelse blev spændende og intens og blev først afgjort i sidste spillerunde, hvor et par mystiske og uheldige trækninger fra andre hold gjorde at Munkholm ikke kunne overleve i rækken. Et flot forår, hvor holdet med fight og vilje beviste berettigelsen i serie 3 og specielt i de 2 kampe mod de senere oprykkere Hagested og Tølløse rystede man de etablerede hold. Vi havde dog ikke heldet til at få fuldt udbytte i disse kampe. Et flot forår med fight og vilje, og specielt Jimmi viste ægte Munkholmånd og gjorde alt hvad han kunne for at redde holdet i serie 3.

I efteråret overtog Troels Mogensen og vores nye stortalent Dennis Edelslund Munkholms seniorhold i serie 4. På trods af en del sjove mål i den forkerte ende af banen er holdet gået ubesejret gennem efteråret og endte på en flot 2. plads. Fortsætter denne stime og specielt den fight holdet viste i sidste kamp mod Tuse, hvor man vendte 0-2 til en flot 4-2 sejr, så er der gode chancer for at holdet rykker op i serie 3 endnu engang. Et par nye ansigter er dukket op i Munkholm og blandet med alle de gamle har Troels og Dennis skabt en positiv og tilpas seriøsitet omkring holdet.

Oldboysholdet anført af Moll og Hans fik kun 2 kampe i foråret og i sommerpausen besluttede vi at tilmelde holdet i serie 5 for at få flere kampe. I serie 5 har man fundet et godt niveau og holdet har hørt til i toppen af rækken. Det har ikke været noget problem at stille hold, tværtimod har der nærmest været kamp om at komme ud og spille lidt hyggebold med drengene. Kampens skuffelse er blevet kåret efter hver kamp, og på trods af et par sure opstød blandt enkelte af disse spillere, er der god stemning på holdet. Med lidt tilgang i foråret kan holdet måske spille med om at rykke op i serie 4.

Veteranholdene har efter sigende ikke haft den bedste resultatmæssige sæson, men humøret er højt og det sociale i at mødes til lidt fodbold fortsætter for de ægte gamle munkholmere.

2011 har budt på en del sociale arrangementer i Munkholm. Ture til pokalfinalen, euroleaguekamp, pokerturneringer og afslutningsfester er alle med til at skabe et fællesskab omkring klubben og mon ikke vi gentager succesen i 2012.

2012 bliver forhåbentlig året hvor vi får en ny hjemmebane. I 2011 har vi med hjælp fra HBI kunne spille på deres bane bag seminariet, men nu står fælleden klar med 2 nye baner og et flot klubhus, og måske kan vi i 2012 skabe et nyt Fort Munkholm med sejre på banen og fællesskab i klubhuset.

Til sidst skal der lyde en speciel tak til Jesper Blaase. Jesper har med sit venlige sind skaffet tøj og bolde til klubben og Underhuset har været et fremragende samlingssted for klubbens spillere.

Formand Nikolaj Nordfang

Referat Generalforsamling Munkholm 19. november 2011.

1. Valg af dirigent Nordfang blev valgt

2. Valg af referent Søren Olsen blev valgt

3. Formandens beretning Kan læses på hjemmesiden. Ingen kommentarer.

4. Regnskab Lille overskud i år men næste år frafalder tilskud fra kommunen. Skal klubben undgå underskud næste år skal der penge ind fra sponsorer eller forhøjet kontingent. Klubben kan også køre med underskud, da der er en god beholdning i klubkassen. Følgende vil blive diskuteret til næste bestyrelsesmøde. Regnskab godkendt.

5. Indkomne forslag Ingen

6. Valg til bestyrelse Jesper træder ud af bestyrelsen og resten fortsætter. Teddy (Veteran) træder ind i bestyrelsen. 

7. Eventuelt Klubben satser på at få hjemmebane på fælleden i 2012. Desuden satser klubben stadig på at lave sociale arrangementer for klubbens medlemmer.

Nikolaj Nordfang

Til alle jer der har tilmeldt jer turen så kommer der lige lidt info her:
16:00 Mødetid. Opsamling med bus ved Holbæk stadion
19:00 Kampstart
23:00 Hjemkomst

Husk 150 kr. til turen. Der vil være øl og sandwich i bussen.

Der er stadig et par billetter i overskud til jer der ikke har tilmeldt jer turen. meld tilbage til mig.

Ses Gutter

Så er det ved at være tid til årets afslutningsfest boyz ! Program:

13.00: Generalforsamling i det nye hus på fælleden med øl og snacks
14.15: Sport i seminariehallen (der er mulighed for bad og omklædning)
18.30: Spisning og events i foreningshuset
22.00: Fest på Underhuset

Bødekasser betaler mad og drikkevarer indtil kasserne er tomme.

Tilmelding sker her på facebook, eller personligt til Hans, Moll eller Salas senest den 1. november

Det var to tophold der mødte hinanden på Holbæk´s kunststofsbane mandag aften.
Et Munkholm hold som med 4 sejre i stribe havde selvtilliden i orden.

Men det skulle desværre ikke vise sig i spillet denne aften.
Munkholm startede svagt over hele banen og blev derfor presset tilbage på banen af et Nykøbing hold som bestemt ikke var bedre end Munkholm, men de kæmpede bare mere..
Lidt ufortjent kom Munkholm foran 1-0.

En at Munkholm´s lyspunkter i denne kamp Kimmie spillede efter et flot angreb altid farlige Bech fri foran mål. En hård og præcis aflevering fra baglinien kastede Bech sig ned i og fik sparket ind. Rigtig centerforward mål.
Selvom Munkholm kom foran hjalp det ikke meget på spillet.. spillet sejlede stadig... Et hårdt kæmpende Munkholm forsvar gjorde hva de kunne men Nykøbings "pres var for stort... og det blev omsat til mål til Nykøbing.

Bedre blev det ikke da Søren Olsen måtte forlade banen med en skade og Hans Hermansen skulle være spille opbygger.... Søren Olsen havde indtil da spillet en god kamp og havde kæmpet godt nede i forsvaret sammen med Martin Lyngsbo.
Hans Hermansen havde så valgt at spille på Nykøbings hold denne aften...!!!

Munkholm kom tilbage i kampen da Kimmie efter et lille Munkholm pres flot lagde bolden over i modsatte hjørne på kanten af straffesparksfelten. Folt mål
Efter 6-7 afleveringer til Nykøbinge spillere fandt Hans ud af at han spillede for Munkholm denne aften.... og måske derfor lod han sig skifte ud med Rune Moll..
Efter kort tid fandt Rune Moll ud af at det ikke var dagen for fodbold... så han lod sig skifte ud igen. Det var nok bare ikke Munkholm´s aften.

Nogle ting var dog denne aften som de ellers plejede...Salas fik tildelt sig en del frispark og gult kort til modstanderen og et gult kort til sig selv..!!! efter at have løbet efter dommeren over 20-30 meter for stille og roligt at fortælle ham sin mening om et ikke tilkendt frispark imod ham... Måske var det det tigerbalsam som han under opvarmningen havde kommet til at smøre på sine nosser der fik ham op i det røde felt...Selv en halv vanddunk på de ædle dele i pausen hjalp ikke...
Munkholm kom bagud 4-2 inden Bech endnu engang fik scoret og reduceret til 4-3.
Slutresultat blev 4-3.

Munkholm tabte denne aften fordi de ikke fik spillet til at hænge sammen og det udnyttede et ikke specielt godt Nykøbing hold.
Salas vandt klart titlen som kampens skuffelse på en aften hvor der var mange kandidater og kun få kunne være deres præstation bekendt.
Så der må være mange der har noget at revancere i holdets næste kamp som også et den sidste i efteråret.

Login medlem login

Hvem er Online

Vi har 3 gæster online