Fodboldklubben Munkholm

Holbæk har trukket sig fra de sidste to kampe! Dette betyder at vores skæbne nu ligger i egne hænder.

Vinder vi den sidste kamp over Mørkøv bliver vi i serie 3.

Der er træning tirsdag og torsdag i næste uge kl 19.00.

Vi mødes ved kunststofbanen og finder en bane at benytte.


Jeg håber på fuld opbakning.

30 sekunder gik der førend Jessing gav et varsel for antallet af mål i lørdagens kamp. Efter hjørnespark af Mikael satte han tæt under mål panden på og bragte os på 1-0.

5 minutter efter var det Jyderups tur til at score på hjørnespark, aftalerne og markeringerne glippede og så kunne den tidligere danske boksemester Thomas Damgaard's lillebror vise at han havde lige så meget power i hovedet som storebroren havde i handskerne, 1-1.

Vi satte os tungt på kampen og pressede på for scoring og i første halvleg scorede vi 3 mål endnu.

Først Jessing, der stod det rigtige sted og satte riposten i kassen efter Troels H's brag på stolpen.

Derefter et dommerdagshug i krydset af Troels H, der efter klumpspil i deres felt bragede til den.

Endeligt ville Tommy også lege med, han kom først på en stikning og kunne prikke den forbi deres keeper.


Anden halvleg startede sløvt, vi havde svært ved at bevare tempo, og lod dem have bolden lidt mere. Efter et kvarter scorede de til 4-2, da vi snorkede lidt for meget.

Der var nu 5-10 minutter hvor vi havde lidt problemer og spøgelset fra de kampe hvor vi har tabt efter at have været foran lurede.

Der skulle en fremragende stikning i dybden til for at vi kunne komme lidt igang, Mikael Giggs løb den op fandt Troels H inde foran kassen, 5-2 og så var vi i teten igen.

6-2 målet faldt ved Ruben "Solskjær" Hansen, der nu har scoret 3 mål i 86 effektive minutter - skarpt! Mindre skarp var han dog minutterne efter da han helt fri for mål valgte at sparke på stolpen.

Neale ville også lege med og satte hoved på et flot indlæg og lagde den i nettet på ægte Rooneymanér til 7-2.

Dagens største jubel kom fra undertegnede da jeg fik lov at lukke kampen til 8-2 i de sidste minutter på et fremragende saksespark lige i krydset! (vær ikke for kildekritisk!) Det var simpelthen bare en fed følelse, at få lov at bidrage til en rigtig fed forårssæson, der med lidt held kan udmønte i en mirakel overlevelse.

Vi er ikke nede endnu, og vi går stenhårdt efter at gøre vores eget arbejde færdigt i den sidste kamp.


Seniorernes nye træningstøj sponsoreret af Underhuset

 

nyttoej2

Munkholm fik én på goddagen i lørdagens kamp mod Svinninge.

Svinninge viste sig som et rigtig godt fodboldhold, der taktisk, fysisk og teknisk var os overlegne. Dertil scorede de deres mål på et straffespark og 5 mål fra 30 meters afstand.

Tidspunkterne for deres mål var knusende, 1-0 efter 1 minut, 2-1 minuttet efter vi havde udlignet, og 3-1 1 minut før pausen efter vi havde brændt et straffespark. Vi følte egentlig vi havde haft muligheder i første halvleg for at være med, og gik til anden halvleg med håndslag om at vi skulle ud og forsøge et comeback - men ak, i 2. halvlegs 1. minut kommer vi bagud 4-1 og så røg luften ligesom af ballonen.

Munkholms målscorer var Troels Hansen der lagde bolden i nettet efter et godt og hurtigt kontra angreb.

På positiv siden kommer vi igennem kampen uden skader, vi skaber chancer til 6-7 mål og på trods af et nederlag der var til at føle på, var stemningen egentlig god.

Det ser meget sort ud for de der vil overleve i serie 3, men men men bolden er rund, det er ikke over før den fede dame har sunget, vinteren kommer ikke før den sidste svale er fløjet og så videre.

En ting er sikkert; vi går ind til næste kamp med troen på en sejr og med en ambition om at hæve hovederne igen.

Det var en flot indsats af alle mand, da Munkholm lørdag eftermiddag tog revance for 2-2 kampen i Hørve.

Der blev gået til stålet og arbejdet for sejren kampen igennem, og indstillingen var langt bedre end mod Hørve.

Faarevejle havde kun een måde de kunne true vores forsvar på, hvilket var lange bolde til deres store uortodokse topscorer Gibrell, der gang på gang kom bragende ind i disse. Men gode indgreb af Bjørn og flot opbakning i forsvarskæden fik pillet glansen af vores gamle ven.


Halvvejs i første halvleg kom vi på 1-0, da Mikael sender Neale alene med målmanden og usvigeligt sikkert bliver bolden trillet i kassen langs stolpen.

Ti minutter senere får Neale en tilsvarende situation og endnu engang er Rooney kold og sender den mellem benene på keeperen til 2-0.

I 2. halvleg sidder vi fuldstændig på kampen og efter et kvarters spil kan Dennis meget koldt lægge bolden i en bue over målmanden til 3-0, fremragende mål!


Bedst som vores trofaste tifosis, (der af uvisse grunde var meget stille og på faxe kondi!!), troede at kampen var slut, ville Ruben også på tavlen, efter lidt fumleri af målmanden hoppede bolden pludselig hen til Ruben, der tog et laaangt træk til baglinjen og lagde den ind fra 0 grader.


4-0 - et flot resultat, desværre vandt Holbæk også deres kamp over et meget tyndt Jyderuphold, og der skal nok mirakler til for at Munke kan overleve i rækken. Men bolden er rund og vi skal jagte miraklet i de resterende kampe, hvor kravet nok er 9 point, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at blive.

 

Login medlem login

Hvem er Online

Vi har 5 gæster online