Fodboldklubben Munkholm

Der skulle spilles topkamp i Hørve onsdag aften, Munkholm stillede med 12 "friske" par ben og hvad der både på papiret og dagen var en for stor mundfuld for Hørve.

Der skulle ikke gå lang tid før Munkholm kunne løfte hænderne i vejret første gang efter et par fikse driblinger fra Jakob "Messi" Jessing var han fri igennem og udplacerede sikkert Hørves keeper.

Herefter fulgte et solidt pres mod Hørves mål, men den slags fører som regel også til chancer i den anden ende og Hørve blev nærgående et par gange, bl.a. med et skud på ydersiden af stolpen. efter lidt spil frem og tilbage fik hjemmeholdet et frispark over midten i den ene side, indlægget var højt og langt og sejlede direkte i mål i det lange hjørne.

Men svaret kom prompte, i det efterfølgende angreb fra munkholm kunne Jens Skov efter et fremragende angreb med få og hurtige spilninger fra 20 meter tordne kuglen i mål bag en chanceløs målmand og holdene gik til pause med stillingen 2-1 til gæsterne.

2 halvleg bød på mange udskiftninger og rokeringer i opstillingen og også på en mere rodet affære, dog med Munkholm som det styrende hold i store dele af halvlegen.

Begge hold havde mange store tilbud, størst var dog Morten Kochs famøse lob under keeperen i en situation der burde have givet mål. Heldigvis gik der dog ikke længe inden Kimmi på flot opspil af Jannick og Kasper kunne runde Hørves keeper sikkert og fra en spids vinkel bringe Munkholm på 3-1.

Kort tid efter tog Morten Koch revance for den brændte friløber og scorede sikkert med maven da en høj bold i feltet slet ikke blev udfordret af nogen og dumpede ned i en klump af spillere, ramte Kochs mave og sprang i garnet....4-1.

Herefter endte kampen med et massivt pres mod Mukholms mål efter Nordfang fik gult med 7-8 minutter igen, Rune Hansen fulgte trop med endnu en advarsel få minutter efter og en Hørve reducering 5 minutter før tid gjorde pludselig kampen spændende, men forsvaret stod godt og holdt stillingen 4-2 kampen ud.

Munkholm er derfor sikker nr.1 med 9 point for 3 kampe...

Kampens store skuffelse var Jannick Jørgensen der efter 3 kampe stadig ikke har scoret....

?

Følgende er udtaget til kampen mod Hørve lørdag den 14. maj.

Bjørn, Thomsen, Salas, Troels M, Kaspar, Tommy, Dennis, Mikael, Troels H, Neale, Jessing, Ruben, Kasper L og Nordfang.

 

Munkholm - Tølløse 2 - 3

Vi viste igen i weekenden, at vi godt kan spille med i rækken. Det var en rigtig god indsats, hvor alle mand arbejde hårdt for at tage point fra førerholdet Tølløse. Det var rigtig ærgerligt at lukke mål ind så sent i kampen, specielt efter at vi selv havde haft flere gode muligheder for at komme foran, men typisk bundholdets held var det altså Tølløse der fik sat den ind til sidst.

Ud over en super hold indsats, bød kampen på to fine mål af Ruben (1-1) og Neale (2-1).

Jeg synes vi går ind til Hørve kampen med oprejst pande, og håber at vi kan sætte 3 tiltrængte point på kontoen.

Lørdag den 7. maj møder Munkholm Tølløse i endnu en vigtig kamp. Efter en rigtig god indsats lørdag mod Hagested, synes jeg at vi har god grund til at tro på at vi kan hive en tiltrængt sejr. 

Tølløse er et hold vi traditionelt spiller nogen lige kampe imod - de sidste 4 møder har budt på 3 uafgjorte og et enkelt nederlag - vi går efter at udligne statistikken.


Efter kampen er alle seniorspillere inviteret til pizzasnask og øl på underhuset.

Pokalfinale med FK Munkholm

Søndag den 22. maj spilles den danske pokalfinale kl. 18.00.

Pokalfinalen er en gentagelse af sidste års finale mellem FCN – FCM.

Munkholm indbyder alle medlemmer til en fælles tur til pokalfinalen.

Program for dagen:

15.00: Vi mødes ved foreningshuset, hvor der vil være smørrebrød, øl og vand.

16.00: Afgang til Parken

18.00: Kampstart

20.00: Hjemtur

Hele arrangementet koster 50 kr. med alt inklusive.

(Pris for ikke-medlemmer er 250 kr.)

Tilmelding sker til:

Henning Hansen eller Nikolaj Nordfang

Senest den 18. maj.

Mvh Bestyrelsen i Munkholm

Mandagens kamp bød på 60 minutter,  hvor Munkholm stod i en rigtig god defensiv, og hvor Troels Mogensen lavede to indentiske og flotte frisparksscoringer. Der blev kæmpet for alle pengene og Kalundborg blev holdt fra fadet på trods af en dobbelt 10 minutters udvisning til Salas og Jessing. Der blev kæmpet for det og Neale kunne med lidt held have bragt os på 3-0.

De sidste 30 minutter er en helt anden historie - den kan man sikkert læse om på Kalundborgs hjemmeside.

Vi rejser os på lørdag!!

 

Login medlem login

Hvem er Online

Vi har 4 gæster online