Fodboldklubben Munkholm

Pokalfinale med FK Munkholm

Søndag den 22. maj spilles den danske pokalfinale kl. 18.00.

Pokalfinalen er en gentagelse af sidste års finale mellem FCN – FCM.

Munkholm indbyder alle medlemmer til en fælles tur til pokalfinalen.

Program for dagen:

15.00: Vi mødes ved foreningshuset, hvor der vil være smørrebrød, øl og vand.

16.00: Afgang til Parken

18.00: Kampstart

20.00: Hjemtur

Hele arrangementet koster 50 kr. med alt inklusive.

(Pris for ikke-medlemmer er 250 kr.)

Tilmelding sker til:

Henning Hansen eller Nikolaj Nordfang

Senest den 18. maj.

Mvh Bestyrelsen i Munkholm

Lørdag den 7. maj møder Munkholm Tølløse i endnu en vigtig kamp. Efter en rigtig god indsats lørdag mod Hagested, synes jeg at vi har god grund til at tro på at vi kan hive en tiltrængt sejr. 

Tølløse er et hold vi traditionelt spiller nogen lige kampe imod - de sidste 4 møder har budt på 3 uafgjorte og et enkelt nederlag - vi går efter at udligne statistikken.


Efter kampen er alle seniorspillere inviteret til pizzasnask og øl på underhuset.

klynge

Mandagens kamp bød på 60 minutter,  hvor Munkholm stod i en rigtig god defensiv, og hvor Troels Mogensen lavede to indentiske og flotte frisparksscoringer. Der blev kæmpet for alle pengene og Kalundborg blev holdt fra fadet på trods af en dobbelt 10 minutters udvisning til Salas og Jessing. Der blev kæmpet for det og Neale kunne med lidt held have bragt os på 3-0.

De sidste 30 minutter er en helt anden historie - den kan man sikkert læse om på Kalundborgs hjemmeside.

Vi rejser os på lørdag!!

 

Fremragende defensiv og giftig offensiv sikrede Munkholm sin 2. sejr i træk. Kampen mod Holbæks 3. hold udviklede sig præcist som vi ønskede det. Vi lod dem have bolden, forsvarede forbilledligt og var giftigte på kontraerne.

Munkholms nye målsluger Dennis Edelslund satte midt i første halvleg sin mand og med hjælp af enten en knold eller målmanden fik han scoret fra 0 grader.

Vi kæmpede noget for at få spillet til at hænge sammen, hvilket var meget svært på en meget ujævn bane, men vi kæmpede og gjorde det svært for Holbæk, og vi var klart farligst kampen igennem.


Fuldt fortjent kom vi på 2-0 ti minutter før tid. En dårlig første berøring af Dennis, blev pludselig til en assist til ham selv, da han satte afterburneren til og overspurtede både gamle Nymann (der ellers havde et forspring på 10 meter) og målmanden, og så kunne vores lille racerbil sætte bolden i mål fra en spids vinkel.

Nu var der ikke mere i Holbæk og vi havde mange chancer for at sætte den i rusen, og til sidst kunne Tommy Doni heade et fremragende indlæg af Ruben i kassen.

 

Det virker som et genfødt Munkholm hold, vi viser helt andre takter end i efteråret, nu skal der arbejdes videre mandag mod Kalundborg. Her kan vi hive vores 3. sejr på 9 dage - tør man drømme om det? Det har undertegnede tænkt sig ihvertfald!


Login medlem login

Hvem er Online

Vi har 11 gæster online