Mandfolkepræstation og barnligt adieu!

Et 5-0 nederlag er til at føle på, og bør få træneren til at rynke panden.

Men lørdagens kamp mod Asnæs, der i mine øjne er rækkens bedste hold, var mere opløftende end nedslående.

Der var super tænding og hårdt arbejde over hele linjen. Første halvleg forsvarede Munke sig exceptionelt, og kun et fremragende langskud fra Asnæs måtte vi kapitulere overfor. Taktisk stod vi rigtig godt og kom til små chancer i nu og næ, der med lidt held kunne have givet et mål.

2 minutter inde i 2. halvleg, hjalp dommeren dog Asnæs på vej, da han overså en kæmpe offside, de kom frem til skud og Nordfang blokkerede på bedste Kaspar Hvidt maner med hænderne - rødt kort og straffe, der sikkert blev udnyttet. Så var det op ad bakke resten af kampen, og Asnæs kom naturligvis til rigtig mange situationer hvor de kunne løbe mod os i overtalssituationer. Måske træneren skulle have blevet ved med at pakke holdet ned foran feltet, men jeg mente vi blev nød til at gå efter en reducering.

Store roser til; Bjørn, Troels, Thomsen, Nord, Salas, Cilius, Kasper, Mikael, Rune, Alex, Neale for et forbilledligt arbejde i første halvleg.

Samtidig var dagen et farvel til Nicklas, der meldte sig ud af klubben en halv time før mødetid, da han fik at vide at han skulle starte ude. Barnlig attityde - og en holdning man ikke kan bruge i vores klub, her skal man ikke spille for sig selv, men for kollektivet! Historien fortæller endvidere at Nicklas spillede samme eftermiddag for Jens Skovs Højby, og kronede hans fine dag med at udvandre fra deres kamp, da han blev skiftet ud efter en time. Jeg er  sikker på at de bliver rigtig glade for ham deroppe.

Indstillingen fra lørdag skal bære os videre igennem sæsonen, det kan godt være vi ikke kan overleve, men vi kan fandme give den alt hvad den har, for at vinde hver gang, står man sammen og giver alt hvad man har, så kommer man langt og så er det sjovere at spille fodbold!