Fremragende defensiv og giftig offensiv sikrede Munkholm sin 2. sejr i træk. Kampen mod Holbæks 3. hold udviklede sig præcist som vi ønskede det. Vi lod dem have bolden, forsvarede forbilledligt og var giftigte på kontraerne.

Munkholms nye målsluger Dennis Edelslund satte midt i første halvleg sin mand og med hjælp af enten en knold eller målmanden fik han scoret fra 0 grader.

Vi kæmpede noget for at få spillet til at hænge sammen, hvilket var meget svært på en meget ujævn bane, men vi kæmpede og gjorde det svært for Holbæk, og vi var klart farligst kampen igennem.

Fuldt fortjent kom vi på 2-0 ti minutter før tid. En dårlig første berøring af Dennis, blev pludselig til en assist til ham selv, da han satte afterburneren til og overspurtede både gamle Nymann (der ellers havde et forspring på 10 meter) og målmanden, og så kunne vores lille racerbil sætte bolden i mål fra en spids vinkel.

Nu var der ikke mere i Holbæk og vi havde mange chancer for at sætte den i rusen, og til sidst kunne Tommy Doni heade et fremragende indlæg af Ruben i kassen.

Det virker som et genfødt Munkholm hold, vi viser helt andre takter end i efteråret, nu skal der arbejdes videre mandag mod Kalundborg. Her kan vi hive vores 3. sejr på 9 dage - tør man drømme om det? Det har undertegnede tænkt sig ihvertfald!