Fodboldklubben Munkholm

Der skulle spilles topkamp i Hørve onsdag aften, Munkholm stillede med 12 "friske" par ben og hvad der både på papiret og dagen var en for stor mundfuld for Hørve.

Der skulle ikke gå lang tid før Munkholm kunne løfte hænderne i vejret første gang efter et par fikse driblinger fra Jakob "Messi" Jessing var han fri igennem og udplacerede sikkert Hørves keeper.

Herefter fulgte et solidt pres mod Hørves mål, men den slags fører som regel også til chancer i den anden ende og Hørve blev nærgående et par gange, bl.a. med et skud på ydersiden af stolpen. efter lidt spil frem og tilbage fik hjemmeholdet et frispark over midten i den ene side, indlægget var højt og langt og sejlede direkte i mål i det lange hjørne.

Men svaret kom prompte, i det efterfølgende angreb fra munkholm kunne Jens Skov efter et fremragende angreb med få og hurtige spilninger fra 20 meter tordne kuglen i mål bag en chanceløs målmand og holdene gik til pause med stillingen 2-1 til gæsterne.

2 halvleg bød på mange udskiftninger og rokeringer i opstillingen og også på en mere rodet affære, dog med Munkholm som det styrende hold i store dele af halvlegen.

Begge hold havde mange store tilbud, størst var dog Morten Kochs famøse lob under keeperen i en situation der burde have givet mål. Heldigvis gik der dog ikke længe inden Kimmi på flot opspil af Jannick og Kasper kunne runde Hørves keeper sikkert og fra en spids vinkel bringe Munkholm på 3-1.

Kort tid efter tog Morten Koch revance for den brændte friløber og scorede sikkert med maven da en høj bold i feltet slet ikke blev udfordret af nogen og dumpede ned i en klump af spillere, ramte Kochs mave og sprang i garnet....4-1.

Herefter endte kampen med et massivt pres mod Mukholms mål efter Nordfang fik gult med 7-8 minutter igen, Rune Hansen fulgte trop med endnu en advarsel få minutter efter og en Hørve reducering 5 minutter før tid gjorde pludselig kampen spændende, men forsvaret stod godt og holdt stillingen 4-2 kampen ud.

Munkholm er derfor sikker nr.1 med 9 point for 3 kampe...

Kampens store skuffelse var Jannick Jørgensen der efter 3 kampe stadig ikke har scoret....

?

Login medlem login

Hvem er Online

Vi har 4 gæster online