Fodboldklubben har i året 2012 indviet vores nye klubhus og baneanlæg.

Serie 5 holdet som er et hold bestående af oldboys spillere og unge 1. holds spillere, indviede banerne som det første hold i klubben med en storsejr på 7-1 over Tune.

Det næste hold som indviede banerne var klubbens veteranhold (50+) som også vandt overbevisende med 10-3 over Hagested/Tuse Næs. Klubbens andet veteranhold har endnu ikke haft den fornøjelse at spille på banerne endnu.

Klubbens 1. hold der pt. spiller i serie 4a ,indviede banen lørdag d. 14. april med en sikkert sejr over Højby med 4-2.

Så med den start holdene har fået på vores nye baneanlæg, kan vi hvis godt omdøbe den til Fort Munkholm.

Klubhuset og de tilhørende omklædningsrum deler Munkholm med SIF, hvilket er fint for at udnytte de nye faciliteter. Men med 2 klubber og et  spritnye anlæg, kan man undrer sig over at man bygger et helt nyt klubhus med tilhørende omklædningsrum som er så små at der i et omklædningsrum kun kan være et mikroputhold med 5 spillere ad gangen. Det kunne godt være lidt bedre. Men alt i alt er vi glade for at få vores "eget" klubhus, hvilket klubben har savnet rigtig meget.

Serie 4a holdet. Holdfoto på vores nye baneanlæg på fælleden med det nye klubhus i baggrunden. Billedet er tage umiddelbart efter sejren over Højby lørdag d. 14. april

 s4a2012

Øverst fra venstre: Nicolaj (Klubbens kassere), Troels , Troels , Tommy , Troels (Træner) Neal, Thomsen

Neders fra venstre: Nicolaj, Kasper, Jesper, Dennis (Træner), Rune, Frederik, Michael.