1. Valg af dirigent. Måske vi foreslår Søren O. Det gjorde vi og han blev valgt

2. Valg af referent. Det kan være at Henning foreslås. Det gjorde han, og han blev valgt.

3. Formandens beretning.

Igen osede den af omhyggelighed udi sportslige resultater for alle holdene. Den indeholdt atter megen ros og var den beretning med mest international islæt nogensinde. Turen til London fyldte en del og vores ture ind og se de europæiske kampe med det suverænt bedste klubhold i Danmark blev også nævnt.

Af frygt for at formandens taletid blev i den korte ende, så indførte han ”Årets Præstation”. Mange rykkede noget frem i sædet og flere med god grund. Det kunne have været:

- Asgers hat trick da vi spillede ude mod Odsherred, men desværre spillede han den kamp for modstanderne, så blev han forbigået

- Bjørns indsats mellem stængerne mod de unge, da de gamle velfortjent kunne gå fra kampen med en 2 – 0 sejr. Nogle mente at et par af redningerne kunne han ikke have udført, selv da han optrådte som divisionsmålmand. Motivation kan gøre meget.

- Pouls debut for de gamle i den selvsamme kamp.

- 60+ holdet for som eneste hold at tage point fra Jyderup i efteråret, og det endda med en klar 2 – 1 sejr.

MEN det blev Anders Bo, der løb med præmien. Ikke for sine evner en aften i London, udi at bestille mad til en større gruppe på 10 personer. Vi kan stadig huske forretten, som ville have rakt fint til en person. Men al maden smagte fint og var billig. Det var heller ikke hans evner til at finde vejen til pubben, han havde været på aftenen før. Ca. 25 m. før målet, så ledte han os på en længere men dog seværdig rundtur i nærområdet. Lidt risikabelt med en så tørstig gruppe. Men vi valgte at lade vandreoplevelsen vægte mest.

Derimod formåede han at få en kamp mellem vores to hold, (som altid kun har spillet på mandage og onsdage på fælleden), til at skulle spilles om tirsdagen. Det blev nævnt, at han måske havde taget gennemsnittet af de to dage! Da kampdagen var mandag, så nåede han ikke den.

Og som Anders selv med rette var inde på, så kunne det også have været for hans indsats som målmand i sejren over Jyderup. 

4. Kassereren fremlægger regnskabet. Godkendt og rost.

5. Indkomne forslag. Skal være formanden i hænde senest 14 dg. forinden. Ingen forslag

6. Valg til bestyrelsen og de andre valg. Teddy er på valg, måske han vil fortsætte. Teddy genvalgt for 2 år i bestyrelsen. Asger og Bogart genvalgt som supl. til bestyrelsen. Niels Erik og Søren O. genvalgt som revisorer, og Dann af en eller anden grund valgt som rev.supl

Ole B., Anders Bo og Henning må I trækkes med endnu et år, da de ikke er på valg.

 

7. Eventuelt.

Leo foreslog en klubfisketur.

Søren A. fremlagde nogle gode tanker om en ny tur til enten Berlin eller Hamborg. Vi hører nærmere, men hvis... så er det weekenden før påskehelligdagene.

Bogart nævnte han synes det er uetisk at benytte Danske Bank. Andre havde det værre med Nordea som evt. vores bank. Og gad vide hvad det nye læk på ca. 13,4 millioner sider indebærer af svinestreger fra bl.a. danske banker