Omskiftende spil og vejrforhold prægede søndagens træningskamp.

De første 20 minutters spil stod der Munkholm på det meste, vi havde godt fat i spillet og kom til en del chancer, der dog ikke udmøntede i scoringer. Billedet ændrede sig dog, da Jessing måtte udgå med et æg på skinnebenet og det pludselig væltede ned med sne, Vipperød fik stort overtag i spillet og vi lavede et hav af personlige fejl, det var dog stadig målløst ved pausen.

I halvlegen rettede vi en del til taktisk og folk fik besked på at oppe sig - det hjalp! Vi fik arbejdet os tilbage i kampen, som bølgede frem og tilbage indtil vi fik åbnet scoringen 20 minutter før tid. Araz blev stukket afsted i frit løb mod mål. Vipperøds målmand så åbenbart ingen andre muligheder, end at flække ham i et grimt grimt frispark, som uundgåeligt udløste rødt kort. Wissam bankede Munkholm foran på frisparket og alt så rosenrødt ud.

Det sidste kvarter skiftede vi et par bærende spillere ud og det var mere end nok til at vi kollapsede fuldstændig. 11 mod 10 smed vi pludselig alt væk, og blev overløbet flere gange. 2 hurtige mål fra Vipperød og manglende evne til at få smidt bolden i feltet, hvor målene scores, ændrede det der lignede en arbejdssejr, til et lidt ærgerligt nederlag.

Moralen skal tilbage igen på lørdag mod Tuse!