Fodboldklubben Munkholm

Fodboldklubben Munkholm fejre 40 års jubilæum i 2018.

Munkholm 40 år

 

Det bliver fejret med en fest 1. september 2018 kl. 17:00 til kl. 03:00 på

Rotationen /Hotel Vandrehjemmet Holbæk, for nuværende og tidligere medlemmer.

Der vil senere her på siden komme ydereligere oplysninger om tilmelding til dette arrangement.

Der bliver også mulighed for at tilmelde sig via Facebook gruppen "FK Munkholm 40 års jubilæums fest"

Fodboldklubben Munkholm blev stiftet 6. december 1978

 

1. Valg af dirigent. Måske vi foreslår Søren O. Det gjorde vi og han blev valgt

2. Valg af referent. Det kan være at Henning foreslås. Det gjorde han, og han blev valgt.

3. Formandens beretning.

Igen osede den af omhyggelighed udi sportslige resultater for alle holdene. Den indeholdt atter megen ros og var den beretning med mest international islæt nogensinde. Turen til London fyldte en del og vores ture ind og se de europæiske kampe med det suverænt bedste klubhold i Danmark blev også nævnt.

Af frygt for at formandens taletid blev i den korte ende, så indførte han ”Årets Præstation”. Mange rykkede noget frem i sædet og flere med god grund. Det kunne have været:

- Asgers hat trick da vi spillede ude mod Odsherred, men desværre spillede han den kamp for modstanderne, så blev han forbigået

- Bjørns indsats mellem stængerne mod de unge, da de gamle velfortjent kunne gå fra kampen med en 2 – 0 sejr. Nogle mente at et par af redningerne kunne han ikke have udført, selv da han optrådte som divisionsmålmand. Motivation kan gøre meget.

- Pouls debut for de gamle i den selvsamme kamp.

- 60+ holdet for som eneste hold at tage point fra Jyderup i efteråret, og det endda med en klar 2 – 1 sejr.

MEN det blev Anders Bo, der løb med præmien. Ikke for sine evner en aften i London, udi at bestille mad til en større gruppe på 10 personer. Vi kan stadig huske forretten, som ville have rakt fint til en person. Men al maden smagte fint og var billig. Det var heller ikke hans evner til at finde vejen til pubben, han havde været på aftenen før. Ca. 25 m. før målet, så ledte han os på en længere men dog seværdig rundtur i nærområdet. Lidt risikabelt med en så tørstig gruppe. Men vi valgte at lade vandreoplevelsen vægte mest.

Derimod formåede han at få en kamp mellem vores to hold, (som altid kun har spillet på mandage og onsdage på fælleden), til at skulle spilles om tirsdagen. Det blev nævnt, at han måske havde taget gennemsnittet af de to dage! Da kampdagen var mandag, så nåede han ikke den.

Og som Anders selv med rette var inde på, så kunne det også have været for hans indsats som målmand i sejren over Jyderup.

 

4. Kassereren fremlægger regnskabet. Godkendt og rost.

5. Indkomne forslag. Skal være formanden i hænde senest 14 dg. forinden. Ingen forslag

 

6. Valg til bestyrelsen og de andre valg. Teddy er på valg, måske han vil fortsætte. Teddy genvalgt for 2 år i bestyrelsen. Asger og Bogart genvalgt som supl. til bestyrelsen. Niels Erik og Søren O. genvalgt som revisorer, og Dann af en eller anden grund valgt som rev.supl

Ole B., Anders Bo og Henning må I trækkes med endnu et år, da de ikke er på valg.

7. Eventuelt.

Leo foreslog en klubfisketur.

Søren A. fremlagde nogle gode tanker om en ny tur til enten Berlin eller Hamborg. Vi hører nærmere, men hvis... så er det weekenden før påskehelligdagene.

Bogart nævnte han synes det er uetisk at benytte Danske Bank. Andre havde det værre med Nordea som evt. vores bank. Og gad vide hvad det nye læk på ca. 13,4 millioner sider indebærer af svinestreger fra bl.a. danske banker

 

Hej alle Munkhoilmere

Til efteråret har vi tilmeldt et hold i 55+ (AC)

Det andet er nu tilmeldt i 60+. Det er i princippet en 5-mandsturnering, men mod Munkholm stiller modstanderne i bedste fald med mindst 7 spillere. Alle behøves ikke være fyldt 60 når de spiller mod os, da det vigtidste er at komme ud og spille, og dermed kan vi også selv have enkelte med under 60. Faktisk i stor stil som vi plejer. Under alle omstændigheder spiller vi på en 7-mandsbane og med de dertil hørende mål (Bjørn). Det kan så i værste fald ende med at modstanderne måske skal låne en spiller, eller hvis forholdene er til det, at vi spiller 6 mod 6

Med venlig Hilsen

Bestyrelsen

 

Dagsorden:

1. Valg af dirigent.

Søren blev valgt

2. Valg af referent.

Henning blev valgt

3. Formandens beretning.

Kort men fyldig og indeholdende megen ros. Specielt Asger fik stor ros for sine store sportslige præstationer for modstanderholdene. Det være sig som målmand, hvor han var stort set umulig at passere, eller som markspiller, hvor han i yderst sjælden grad lykkedes med sine afleveringer også med hælen. Desuden ros for at han ikke formåede at score mod Munkholm. Generelt var oplevelsen, at vores udlånte spillere nærmest spillede over evne mod os, og scoringsfrekvensen var også klart forøget hos de andre omtalte spillere.

4. Kassereren fremlægger regnskabet.

Godkendt trods nogle yderst kritiske og grundige revisorer.

5. Indkomne forslag. De skal være formanden i hænde senest 14 dage før.

Ingen forslag

6.Valg til bestyrelsen og andre valg. Anders Bo, Ole og Henning er på valg. De vil alle gerne modtage genvalg.

De blev alle tre genvalgt, og Teddy var ikke på valg.

Asger og Bogart blev igen igen valgt til suppleanter for bestyrelsen.

Niller og Søren O. tager deres andet år  som revisorer. En yderst kyndig Dann P. blev valgt til suppleant for revisorerne.

7. Eventuelt.

AC fremførte et godt forslag gående på at starte et 40-års festudvalg op. Han vil selv gerne deltage. Vi opfordrede ham til at tage kontakt til Niels Henrik, der var primus motor i 25 års festen.

Bestyrelsen var vært ved lidt drikkelse og chips

Fodboldgolfturnering for 1. holdet


På træningslejren for holdet, var det mest prestigefyldte den her omtalte turnering.

Turneringen var præget af en intens stemning, hvor alle gjorde sit ypperste, nu da der var så meget på spil.


På trods af rammerne, så forsøgte vi, der åbenlyst var noget bedre stillede, at give vores viden og fif videre.

Denne fair måde at optræde på, blev langt fra hver gang, taget imod med taknemmelighed. Der var måske for meget på spil.


De endelige og ganske suveræne vindere blev Ole B., Søren A. og Henning. Sjovt nok også de tre største favoritter.

Og her var det så der skulle have været et billede. Men ingen af de mange tabere gad/havde overskud til at betale lidt tilbage i f.t. de gode råd de så rigeligt havde modtaget, så billedet må undværes.

Men heldigvis er klubben ikke større end at I måske kender vinderne, ellers spørg jer frem.

På turneringsudvalgets vegne FormandenLogin medlem login

Hvem er Online

Vi har 8 gæster online