Fredag spillede Munkholm på udebane mod Stenlille, i en kamp der var bestod af to halvlege der var så forskelige fra hinanden som det er muligt.

Vi spillede en rigtig god første halvleg, hvor holdet skal have stor ros af at følge trænerens taktiske instruktioner. Vi lagde et højt pres og spillede meget direkte, der var meget fornuft i vores presspil, hvor holdet virkelig forstod at flyttte rundt som en enhed i forhold til boldholder og vinde alle 2. bolde. Der var samling på kæderne og konsekvent forsvarsspil.

Vi kunne og burde måske have gået til pause med 4-5 måls føring, men måtte "nøjes" med en 2-0 føring, en smule mere skarphed og kampen havde været punkteret ved halvleg.

1-0 målet blev scoret af Jessing på en flot halvflugter, hvliket bragte hans sæson total op på 17 kasser - et snit over 1 mål per kamp  - rygterne siger at han går efter de 30 i år!

Mikael scorede et lige så flot mål til 2-0, efter et dybt løb der snyder offsiden, med et lille Laudrupsk lob over målmanden, kunne han stille og roligt trille bolden i kassen - klasse!

Vi gik til halvleg med stor tilfredshed, alle inklusiv træner var fulde af lovord over vores spil. Set i bakspejlet skulle holdet måske have haft en skideballe for at bevare fokus, for anden halvleg blev opadbakke i ordets bogstaveligste forstand (banens hældning mindede mere om en skibakke end en fodboldbane)!

Pludselig hang vores spil slet ikke sammen, holdet blev strukket ud og vi halsede efter Stenlille, der vandt nærkampene, 2. bolde og lykkedes med driblinger og i kombinationsspillet. Vi var under pres, men heldigvis var vi med få undtagelser stærke nok til at holde dem væk fra feltet, og kæmpede os uskønt til at holde halvlegsstillingen kampen ud.

Stor ros for en flot 1. halvleg og en god indstilling i 2. hvor vi på trods af meget lidt sammenhængende spil, formår at stå sammen og afvise modgangen.