Jyderup - munkholm 2-0 (0-1)

Hold opstilling: ole, thorbjørn, koch, kai, moll, myg, rune hansen, nordfang, hans, jimmy, steffen bech og martin lyngsbo starter ude.

Der var sat 13 til, desvære kom reservernes reservemålmand ikke, bøje, så vi måtte nøjedes med 12 mand. Ole var vikarende holdleder, da jeg var på koloni, han klarede opgaven flot, både som holdleder og målmand, der var mange opgaver. Men han klarede det flot.

Munkholm stiller med 12 mand. Ingen målmand. Ole H i målet igen. Munkholm sidder på spillet de første 20 minutter. Men kan ikke scorer. Endelig på tredje forsøg score  Steffen Bech i 25. minut. 30.minut Munkholm får straffe. Hans H brænder. ( skulle nordfang eller steffen ikke ha sparket der? m.v.h thomas lentz helt).

2.halvleg. Munkholm sidder på spillet, men kan ikke scorer. Enkelte hjørnespark fra Jyderup bliver farlige. 20.minut. Klumpspil i fletet. Jyderup føler sig snydt for et mål. 30. minut. Hans H lukker kampen til 2-0