Munkholm - herrestrup 8-3 ( 4-2)

Vi startede i en 4-4-2 : Lars o på mål, fire backs kæden, ole, jobbe, søren o, jesper lyn, midtbanen bestod af kim c, myg, thomas k, hans og helt fremme jessing og steffen, to meget stationære angribere, men de havde mål i støvlerne, steffen endda næsten uden støvler!

der er kun spillet et par min da steffen får en friløber men kan ikke nå bolden inden målmanden men han løber forbi bolden og steffen kan ligge den ind i det tomme mål, jessing sætter bolden oppe i nettaget flot mål. de får et frispark på kanten af feltet dommeren mente at skulderen var hands, de score på frisparket, lars så ikke så godt ud her, men han tog revanche senere, kim c fanger målmanden som er på skovtur og løfter den over ham, den målmand havde ikke en heldig dag, de får et meget tvilvsomt straffe, selv lars o brokker sig og så er der ikke noget, det var også ham som var ude i angriberen som filmer sig til et straffe som de score på, han griner sikkert stadig. steffen bech runder deres forsvar og sætter bolden sikkert til 4-2 pause stillingen.

anden halvleg vi spiller lidt usikkert istarten og det lugter af en reducering, det sker også, de har flere chancer, men heldigvis score bech 2 mål mere hvor han runder forsvaret, flot gået steffen. jessing kan knapt gå og må ud og sidde, hans får en fiber igen, og så er vi nede på nul udskiftere, men vi har teten og kim c laver et lækkert mål igen, og bech slutter af med sit 5 mål til 8-3.

moll klagede flere gange over manglende afleveringer, og på et tidspunkt havde han forvildet sig op i feltet, steffen ku ha trillet den bagud, men valgte selv at prøve, det dobbelte hattrick trak mere end at moll endelig skulle score, moll havde et godt hovedstød han heade rigtigt i jorden men for engang skyld stod keeperen det rigtige sted. De havde også skiftet keeper!

godt arbejde af alle pånær de 2 foreste, men de scorede kasser gjorde de. myg og kielberg løb sled og slæbte. og 4 backs kæden stod godt. og kim c. dirregerede spillet flot.

lækkert med 3 kampe uden nedelag og en 3 plads er acceptabelt.