Dette var Munkholms anden kamp i sæsonen

Et lidt ældre oldboys hold skulle i kamp på Hørve Stadion

Dette var en kamp det bar lidt præg af nogle kørte over Asnæs og andre til bageren inden kampen. Selv Hans måtte stå uden på Hørve hovedgade for, at få folk ind på den rigtige P-Plads, men vi kom alle til kamp start….

Vi varmede godt op og var klar til kamp, men dommeren kom ikke helt til kamp start men vi fik en SORT dommer til sidst og kampen kunne komme i gang.

Munkholm startede rigtig godt og var med i hele kampen. Vi styrede kampen over hele banen og vi kom frem til nogle små chancer som nogle nok mener Romario skulle have scoret på efter Nordfang lavede en af sine få stikninger. Når man snakker om solen Nordfang ja så kom han frem til flere chancer vi nogle lange drible ture fra egen bane, men der mangler lige den sidste aflevering eller skarphed. Hørve havde ikke mange chancer men kom frem til lidt, men det havde Hans og Knudsen helt styr på.

Efter pausen kom Munkholm igen godt fra start og vores nye mand Per fik en god aflevering foran mål, han valgte som han havde set i fjernsynet og lave en skudfinte eller hvad det var det var lidt svært og se, men ind kom den bare ikke selv Kim prøvede med et hovedstød men heller ikke her. I stedet kom Hørve mere og mere ind i kampen og kom også til en del chancer og som alle troede Munkholm snart ville score skete det værste Hørve trillede bolden i mål og ja så stod den 1-0 og ja så var det op af bakke eller. CITAT AF EN FRA HØJBY ”DET VAR SOM EN TRAKTOR I ET ROSENBED” . Vi prøvede og prøvede og her kom der igen en mindre chance til Romario som han nok burde score på, men fik den skarpe sol i øjnene. Bolden ville bare ikke ind og det var bare ikke i dag Munkholm skulle score. Munkholm prøvede til sidst og satse med 3-4 angribere men igen men vinden spillede en stor faktor til sidst og snød vores forsvar og så kunne Hørve score til 2-0 som også blev slut resultat.

Generelt  synes jeg der var fight på drengen, men igen det var bare ikke Munkholms dag. Det var en sort dag og sort dommer og himlen vat sort. Vi op på Kaninen igen og husk 4 fugle på taget er bedre ind 100 . God fight og vilje kombineret med god form og spil men ingen mål fra Romario som skuffede med manglende skarphed

Skrevet af Jens Romario Skov