4-3 sejr over Hørve

Skrevet af Moll

Munkholms oldboyshold vandt som det første hold i rækken over Hørve med 4-3.

I en ikke specielt hverken temporig eller velspillet  første halvleg gik Munkholm til pause med stillingen  0-0. I 2. halvleg kom der lidt mere tempo i spillet og det lykkedes Munkholm at bringe sig foran 1-0 på mål af Jacob Jessing, som efter en solotur i feltet satte den sikkert ind. Derefter tog Munkholm god kontrol med kampen, men alligevel lykkedes det Hørve at udligne på et kontrastød. Munkholm kom dog stærkt igen og bragte sig på nogle få minutter foran 3-1 på mål af først Jonas og derefter Hans Hermansen, som på en flot helflugter satte et indlæg fra Salas i nettet. Herefter burde Jens Skov havde lukket kampen helt da han på en chance, hvor målmanden ligger ned vælger at sparke bolden  lige i maven på keeperen:) stedet kom Hørve stærkt igen let hjulpet af en "Jesper Olsen" fra Moll og et godt skud på en spids vinkel, hvor Knudsen var fuldstændig chanceløs:) Og pludselig var stillingen 3-3 med kun godt 5 min igen. Munkholm fik dog scoret endnu en gang, måske med en smule hjælp fra en Myg og vandt trods alt fortjent 4-3 !