Munkholms oldboys mødte et  forstærket Jyderup hold i forhold til mødet mod dem på hjemmebanen.

Kampen på hjemmebane mod et piv ringe Jyderup hold gjorde at de 2 holdledere inden kampen mod Jyderup havde lovet 2 kasser øl, hvis vi vandt med mere end 7 mål.

Problemet var bare at Jyderup startede kampen bedst. Vi kunne slet ikke få spillet til at fungere. Søren O. måtte på fænomenal vis redde et Jyderup forsøg på målstregen og Jesper måtte hive en klasseredning frem efter et Jyderup hovedstød fra 2 meter afstand. Jesper som var debuterende målmand gjorde i øvrigt en god figur. Men på det tidspunkt i 1. halvleg hvor holdet fumlede mest i alle faser, slog vi lige pludselig ud af ingenting et kontrastød og Jannick scorede til 1-0.

Spillet blev ikke meget bedre af det, men der blev kæmpet lidt mere. I slutningen af halvlegen, fik den i øvrigt debuterende Dan O. scoret til 2-0 efter endnu et kontrastød, og vi måtte erkende at efter spillets fordeling var det nok ikke helt retfærdig.

2. halveg blev en rodet affære. Jyderup brokkede sig over alt og da dommeren gav gult kort til 2 Jyderup spillere på en gang, ændrede kampen sig til en god gang indianerfodbold.

Midt i halvlegen fik vi scoret til 3-0 og man fornemmede at Jyderup ikke kunne presse os.  Moll fik et gult kort som et af dem som kun dommeren ved hvorfor han fik, men giffen gaffen guffen penge lige ned i bødeskuffen.

Jyderup blev aldrig farlige og vi kunne i forsvaret konstatere at vi fik holdt nullet for første gang i efteråret, efter en god forsvarspræstation af Søren O. og en godt spillende målmandGriner

Kampens skuffelse blev Søren O. Valget  viser holdets store forventning til hans præstation og hans i øvrigt høje bundniveau.