Odsherrede 1 – munkholm

 

Første old boys kamp, inden sæsonen, gik det op for mig og holdet at vi var rykket op i etteren, vi frygtede meget at skulle møde Holbæk, Rørvig, Raklev, Nykøbing. Men alle disse hold spiller nu old boys under SBU, så vi er i række med odsherrede 1 (trundholm), odsherrede 2 ( herrestrup), jyderup, Tuse og os. Vi spiller 2 gange imod hver.

 

Holdet var : Lars olsen, ole hallenberg, søren olsen, rune moll, mikael mortensen( de 4 i back kæden) Leo labutz defensiv midt, thomas lentz helt offensiv midt, højre midt Kennebt jetmar, venstre midt poul burchardt, de to angriber, Jannik Jørgensen, christian ( min ungdomsven, tak for hjælpen i øvrigt)

På bænken sad der ingen før anden halvleg, der kom Martin Mogensen, det hold som han trænede spillede heldigvis også i nr. asmindrup, og Max skov hansen ( min ven, hvis søn også spiller på martins hold), ( jesper som jeg ser CL bold med sammen med Max, hans søn spiller også på Martins hold) Så tak for hjælpen til alle dem som stødte til, i sidste øjeblik eller anden halvleg.

 

Jeg frygtede 2 ting op til kampen, jeg havde ringet og sms’et til 91, hvilket er uhørt højt selv for old boys, og at odsherrede spillede med serie 1 spillere. Det gjorde de, men de par stykker som var med var ikke noget særligt.

Så jeg havde lagt op til lidt respekt fra vores side, vi skulle trække tempoet ud af kampen og høje bolde op til Jannik jørgensen og mig.

Vi er rigtigt fint med i kampen og kæmper godt, the ”munkholm way” og prøver lange bolde er også tæt på et par gange både jeg og jannik. Og så kommer de foran 1-0 da Ole prøver at hænge på men han så tung ud der. Lars Olsen er tæt på at nappe den, han gør hvad han kan, men 3 trykket ribben, gør sku ondt når man er ude i fuld længde.

Da vi gik ind til anden halvleg var vi styrket bænken var blevet fuldt op, jeg gik ud og overlod pladsen til martin, det er jo hans plads, Jesper kom ind i stedet for poul lidt senere og max i stedet for kenneth, så nu var der 3 debuttanter på banen samtidigt, men efter jeg gik ud, flød spillet meget bedre, martin og leo skabte en masse bla. Sammen med jesper, det førte til 2 løbeture for jannik, som næsten resulterede i mål, lige forbi stolpen. Modstanderne score et spøjst mål, pga. banen har begge holds spillere svært ved at kontroller bolden. Og i en situation ser det ud som om, at bolden løber ud over baglinien, og alle står stille på nær en af modstanderen, som løber ind på målstregen, angriberen får kontrol over sin krop og når bolden i sidste sek. Og spiller den ind for an til en helt fri mand som på målstregen sætter indersiden på.

Kenneth kommer ind i angrebet og afløser christian, som mangler luft. Hr.mortensen forlader banen i samme sek. Ind kommer poul nu som venstre back, er det der han skal spille nu?

I sidste minut bliver jannik i den grad snydt for et straffe. bliver skubet i ryggen af 2 modstandere.

Vi kæmper kampen i gennem forbilledeligt, og havde måske fortjent det ene point, men vi var ved godt mod og der var god stemning, og det er vigtigt i old boys, hellere tabe og god stemning end vinde stort og vi har skændtes.( det må være holdets motto).

Tak til leo som tog støvlerne på endnu engang, og gerne gør det igen hvis vi mangler, og til resten af de nye håber jeg i er friske på at spiller mere og melde jer ind i fk munkholm

 

m.v.h thomas lentz helt