Retningslinjer for sommerturnering i REOS

 

Spillertrup: Vi vil udtage spillerne til kampene, så I kan se det på ”HoldSport” nogle dage før - sædvanligvis senest torsdag - og med en passende afmeldingsfrist. Såfremt der er kampdatoer, hvor du ikke er til rådighed, kan du allerede nu afmelde dig, hvilket giver os et bedre overblik for at tilsige andre spillere. Det er muligt, at der kan opstå problemer med at stille 10 spillere til alle kampe, så I må meget gerne ”invitere” nye spillere, der opfylder alderskravet til at deltage, men det er selvfølgelig et krav, at man er indstillet på at blive medlem i FK Munkholm.

 

Hjemmekampe: Alle hjemmekampe vil blive spillet i Vipperød, hvor vi er blevet lovet at spille på ”Korkbanen”, såfremt den er ledig. I modsat fald bliver kampene spillet på græsbaner.

 

Udekampe: Vi mødes som sædvanligt ved Vandrerhjemmet ( Sidesporet ). Såfremt der er spillere, der kører direkte, eller skal opsamles et alternativt sted, skal dette meddeles os forinden, så vi ikke står og venter på disse spillere.

 

Kørsel: Vi skal altid være sikre på at have minimum 3 biler til rådighed. På ”HoldSport” kan I registrere Jer, hvis I tager bil med. Såfremt der ikke er nok tilmeldinger, vil vi forsøge at ”udtage” hvem, der skal køre. Som noget nyt vil det koste kr. 30,00 pr. spiller at få kørelejlighed med andre. Beløbet skal afregnes samme dag og gerne blot på MobilePay.

 

Kamptøj m.v.: I bedes forinden første kamp tjekke Jeres kamptøj, som I selv er ansvarlige for at medbringe. For spillere, der ikke har fået udleveret kamptøj, medtager vi de ekstra sæt, som vi er i besiddelse af. Efter coronaen deler vi ikke mere drikkedunke, hvorfor du selv skal medbringe vanddunk til eget brug.

 

Alderskrav: Old Master - turneringen er for spillere, der i indeværende år bliver 58 år, dog kan vi  i hver kamp anvende to spillere, der fylder 56 år eller 57 år i året, men det kræver en forudgående dispensation fra REOS. Pt. har vi kun registreret en dispensation på unge Poul!

 

Dommere: Der er i alle kampe påsat ”sorte” dommere, men såfremt en dommer skulle udeblive, skal vi forsøge selv at stille med en kompetent dommer.

 

Ølkusk: På ”HoldSport” er det muligt at angive hvem, der ”frivilligt” medtager øl / vand, men vi forsøger at holde regnskab med denne tilmelding, så vi kommer hele vejen rundt.