ANDEN RUNDE I OLD BOYS

Munkholm – Jyderup 1-3 (1-1)

Vi starter kampen op i 4-4-2 igen igen, georg på mål, 4 backs kæden, moll, ole, søren, jobbe, defensiv midt jeppe, gør come back, fedt jeppe, offensiv midt phillip, er med da han skød en flig af mit knæ i fredags til hockey, så det måtte han bøde for. På højre kant kennet jetmar, han er jo stabiliteten selv, venstre poul, helt fremme, de 2 speedy jannik og hans, var måske lidt for hurtige stod off side,  enten det eller også slap de andre bolden for langsomt.

Udenfor sad kielberg, jacob og kaj.

Kampen startede udmærket, bortset fra at jeg må dømme da sbu ikke har sat dommer på, og det er lidt svært når man skal have knæet oppe og ikke må overbelaste det, men mærkligt nok gjorde jeg det bedre end ham fra jyderup, vi gennemførte uden dommer og der blev ikke fløjtet meget, så spillet flød, næsten.

 Efter et kvarter, redder georg en friløber og bokser den ud til ole, men han bliver stresset af søren, jobbe og moll, så han vælger at spille en jyderup spiller helt fri og så scorer han jo desvære, assist til ole.

 Vi har en bolden mest og kombinere nogenlunde, men den bliver varmet en del af samtelige spillere, vi udligner i slutningen af kampen, kenneth spiller bolden ind over, og næsrmest som var det indøvet springer phillip over bolden og jannik står fri og kanonere den op i hjørnet, flot mål, og det gør ham jo også til top score da det er vores eneste mål, indtil videre. Der skiftes lidt ud i slutningen af halvlegen, hvilket får nogle til at brokke sig.

 I halvleg siger jeg spil bolden lidt hurtigere, alle er enige, men det kan desværre ikke overføres til banen. Vi har et hav af chancer og har bolden rigtigt meget, den bliver stadig varmet for meget. Der bliver skiftet flittigt ud, jeppe ser træt ud, det er jo come back. Alle skal jo ind og være med.

 Hans er helt fri, men vælger, at tutte forsvarsspilleren på stregen lige i hovdet, han falder om og er groggy. Kaj brænder desværre et par direktører, der kommer mere brok og de 3 som brokker sig mest, går enten frivilligt ud eller bliver hevet ud, de fortsætter med at skændtes, det er lige der jeg tænker hvorfor fanden er jeg holdleder, men jeg kan jo ikke holde min kæft, og siger så kan i høre hvorfor i sidder herude og ikke løber derinde, nu kan jeres medspillere i det mindste ikke høre jer, men det kan jeg desværre. Overvejer i en tid om jeg skal gå ned til georg og stå og sludre lidt, han har jo ikke så meget at lave.

 Der kommer en positiv stemning på banen og den breder sig også næsten til udenfor, vi til spiller os flere chancer, desværre scorer de andre på lidt af et målmands drop, han bliver fanget på det forkerte ben og bolden ryger lige forbi hans støtte ben. Målmanden har ellers stået fint nok, men det ender desværre med at han skyder bolden ud på et kikset udspark til en modspiller som let score, vi har indkasseret 3 mål på 3 personlige fejl, og har undgået at score 3 mål på personlige fejl,  så en kamp hvor vi skulle have vundet taber vi.