tuse-munkholm 7-0 (3-0)

Vi startede i følgende opstilling: lars olsen, jobbe, thorbjørn, rune moll, ole hallenberg, kim clausen, poul, jens, lars j, hans og jannik. ude på bænken sad kai, christian, martin lyngsbo.

vi spillede bolden fint rundt i de første 10 min og der var gode takter, vi havde da også et kanon hold med syntes vi selv, på sidelinien, dukkede flere skadede spillere op, søren olsen, rune hansen, thomas lentzh helt og for første gang i dette holds historie var der 6 børn med,

spillet på banen vendte helt da jobbe jokkede i bolden og det endte i en friløber hvor lars var prisgivet, få min senere fik moll ikke glearet og det endte i en ny friløber, 2-0. og den blev også 3-0 inden pausen, vi havde et par pæne tilbud især jannik var farlig, og hans og jens arbejdede sammen med lars og kim og poul fint og på et tidspunkt slipper poul fri og prøver at lobbe den over målmanden men rammer ham på næsen det gør avs, senere lander poul på tommelfingren og flere led bånd går ad led, endnu en skade i den lange række. vi skifter flittigt ud bagud 3-0 skal nye ting afprøves.

I anden halvleg starter vi igen fint og har et par chancer men uden at det fører til noget desvære, jeg kan se og høre at mine to piger er trætte så jeg pakker dem sammen og vi går rundt om banen for at gå hjem inden vi når lars olsens mål score de igen tuse spilleren er igen fuldstændig fri. og inden vi når rundt om banen står den 5-0 og jeg kører hjem velvidende at det er et nederlag, vi spillede ellers pænt i perioder og de var skarpe, som thorbjørn sagde de scorede jo på alt og vi missede, jens havde vist et skud på stolpen fra tæt hold.

jeg så desvære ikke resten af kampen men den endte 7-0, så vi skal ha stabiliseret forsvaret og undgå at de score på alt og vi skal score når chancerne er der. så der er dømt skudtræning i haverne og løbe træning rundt om grillen, glæder mig personligt til at være klar igen og at vi bliver alle vores skader kvit.

thomas lentz helt