munkholm-odsherrede 3-3 (0-1)

Da vi startede kampen var vi kun 10 maxen, jimmy kom senere og vi havde glemt martin en ny mand som stod og ventede på os. Vi måtte gå eller de dovne kører til bane 5 for at spille kampen, da veteranerne skulle spille på vore bane.

'Maxen nåede lige at trække trøjen på inden fløjten lød og løbe ind på banen. Opstillingen var: peter, jobbe, moll, jesper lyn, kai, maxen som venstre midt, nordfang def., martin mogensen off. kenneth jetmar, helt fremme løb hans og jannik.

vi spiller en god første halvleg, men kommer desværre bagud 0-1 og det er et ok resultat da vi spiller imod nr. 1 og de har vundet alle deres kampe, hans har 2 friløbere og den ene har han passeret målmanden men lidt for længe om at afslutte så målmanden kommer springende tilbage.

Da vores ventsre back ankommer, martin spiller han og kai kommer ud.

I anden halvleg bringer nordfang hurtig balance i regnskabet, med et lille drop af deres målmanden, 5 min inden i anden halvleg bringer jannik os foran på et fedt langskud, de udligner desvære ligeefter på et endnu flottere langskud. Den skulle peter måske have haft, men ellers stod han godt.

kai kommer ind istedet for en slidt kenneth og jimmy overtager for moll, det viser sig at jimmy er den mest offensive stopper jeg nogensinde har set, men han bidrager til en del kreativt i det offensive og når for det meste hjem igen.

vi kommer foran på et flot mål af nicolai, han dribler ind i feltet og på baglinien snyder han deres bagerste mand og snyder målmanden ved at skyde i en meget blind vinkel over i det lange hjørne, desvære udligner de, men en kamp som vi skaber og spiller godt, alle løber og arbejder, de er heldige at slippe hjem med det ene point, nordfang har et drøn på stolpen og hans bliver snydt for et klokkeklart straffe og kai brænder kæmpe chance.