Så kom Oldboys sæsonen endelig igang. Det er nu med Hans Hermansen & Rune Moll ved roret.

Et meget ungt oldboys hold skulle i 1 kamp møde et stærkt Tuse hold.

På Mål : Kristian Knudsen.

Forsvar : Martin L, Søren O, Topper.

Midtbane : Hans H, Kim C, Nordfang, Jimmi, Salas.

Angreb : Jannik & Jessing

Klar til at komme ind : Moll & Myg.

Munkholm startede godt de første 5 min og kom hurtigt foran efter hjørnespark fra Jessing, hvor Nordfang kom højest og knaldede hårdt bolden ind. Et af Nordfang´s sjældne hovedstødsmål. Derefter overtog Tuse kontrollen over kampen. Et Munkholm hold som gang på gang blev overspillet i alle spillets facetter havde det meget svært i 1 halvleg. Tuse var simpelthen teknisk og taktisk bedre i denne del af kampen. Dertil skal nok også siges, at der var nogle spillere på Munkholm´s hold det ikke præsteret det man ved de kan.... Så da 1 halvleg var slut havde Tuse fortjent vendt en 1-0 til 1-3....

I Pausen blev tingene snakket igennem og alle var enige om at give den en skalle nu. Der blev rykket lidt rundt på nogle pladsen for at se om det kunne hjælpe...

Det var et forvandlet Munkholm hold man så i 2 halvleg. Der blev fightet og kæmpet om hver bold og kæmpet for hinanden.Specielt en Nordfang som forgangsmand så hans tacklinger kunne høres helt til Tuse Brugs...løftede holdet.

Så på vilje og fight kom Munkholm tilbage i kampen igen. 

Kim Store Clausen scorede med et flot fladt velplaceret frispak udenom muren til resultat 2-3, efter at jimmi meget smart havde flyttet muren.

Så begyndte Munkholm at tro endnu mere på det og samtidig blev Tuse spillerne endnu mere trætte. Det sidste kvarter bød på mange hårde nærkampe som fik Tuse til at pive, men Munkholm forsatte fighten for at få det udligende mål. Munkholm fik lagt et tungt pres på Tuse og Kristian Knudsen var i 2.halvleg næsten arbejdsløs. Men en godt kæmpende Munkholm fik odds´ene imod mht at scorer det udlignede mål til 3-3 da først en godt kæmpende nordfang fik det gule kort. Får en for hård tackling på en tuse spiller. Den havde ligget i luften i et stykke tid... derefter fik Jessing et at sit sædvanlige  gule kort for brok... Så nu var Munkholm 2 mand i undertal i de sidste minutter..

Men holdet fightede videre.

Og det gav bonus... efter klumpspil foran Tuse´s mål knaldede Myg hårdt til kuglen som ramte stolpen og derefter en tusespiller i ryggen og gik ind....

Da resterede der 1 min af kampen...

3-3... og det blev slutresultatet.

Så en god sæsonstart for Munkholm´s oldboys hold. God fight og vilje kombineret med god form og spil. Specielt i 2 halvleg gjorde udfaldet.

Dette referat er skrevet af Rune Salas Hansen. Da han efter kampen blev valgt som den spiller der SKUFFEDE mest på dagen, og det indbærer, at man skriver referat af kampen.

En lille ny tradition som vi er startet med i år.

Dvs at det så også er sidste gang, at jeg skriver herinde...:-))))) 

Salas