Så kom den endelig !! Efterårets første sejr !! 6-1 hjemme over Jyderup. Truppen var følgende: Knudsen, Lyngsbo, Gamle Søren, Ole, Moll, Salas, Hans, Kim C, Kasper Larsen, Jimmi, Skov, Jetmar. Trænerne startede ganske eksemplarisk på bænken.

Kampen var ikke mange minutter gammel før det var tydeligt, at sejren ville gå vores vej. Nok har Munkholm dummet sig mange gange i historien, men dette kunne ganske enkelt ikke gå galt. Det eneste, der forhindrede os i at komme ordentlig i gang var den ellers så stærke midtbaneslider Kim C, der startede kampen med lidt tunge ben og dermed nogle lidt skæve afleveringer. 4/6 første ramte en Jyderup spiller og en enkelt blev savet hen over Ole. Det skal dog siges, at han spillede sig op, men hvem husker ikke Jesper Olsen? Laver simpelthen så mange gode ting, men bliver husket for de få dårlige.. Back to the game: Vi fører 4-0 på mål af Skov (et af de sjældne), Larsen efter nogle gode træk på tværs og en afslutning så hård, at målmanden ikke kunne holde den, et selvmål, hvor en Jyderupspiller flot udplacerer sin egen keeper efter at Nordfang har lagt den skråt bagud og sidst, men ikke mindst, et flot mål af Kim C, der trækker forbi en forsvarer med det kolde højre for derefter køligt at sparke den sikkert ind med venstreskøjten.

4-0, men alligevel var vi ikke helt tilfredse. Vi ville mere! Jyderup havde virkelig ikke meget at byde på. Anden halvleg blev dog en skuffelse, som endte 2-1 til os på mål af ingen ringere end Rune Moll og Jimmi. Begge mål var kunstværker. Først Moll, der modtager et halvhøjt indlæg fra højre side og ganske sikkert firsttimer han den ind, uden chance for keeperen. Jimmis mål var også en lækkerbisken. På et smukt indlæg fra Gamle Søren lægger Jimmi den uselvisk til rette for Jetmar, der ikke får scoret, derfor vælger Jimmi FRÆKT at give den en hæl, hvilket i sig selv hører til sjældenhederne i Old Boys rækken - FLOT! Det skal siges, at Jetmar fejlagtigt får et mål annulleret af os selv, da vi bærer over med Jyderup og siger: "Ja ja, der var offside - videre!". Den glimrende dommer Dan Olsen havde ellers godkendt det. Aldrig i fodboldhistorien har man set så stillestående et forsvar som Jyderups!! Det var helt exceptionelt!Til sidst gik der indianerfodbold i den og vi spillede næsten uden midtbane, da alle ville frem og score. Klassisk Munkholm!

Det er svært at være utilfreds med en 6-1 sejr, men faktum er, at vi burde havde scoret to-cifret antal mål, især med så stærk en angrebsduo som Skov og Jimmi - av av av..

FORZA MUNKHOM !!!