Fodboldklubben Munkholm

Det var to tophold der mødte hinanden på Holbæk´s kunststofsbane mandag aften.
Et Munkholm hold som med 4 sejre i stribe havde selvtilliden i orden.

Men det skulle desværre ikke vise sig i spillet denne aften.
Munkholm startede svagt over hele banen og blev derfor presset tilbage på banen af et Nykøbing hold som bestemt ikke var bedre end Munkholm, men de kæmpede bare mere..
Lidt ufortjent kom Munkholm foran 1-0.

En at Munkholm´s lyspunkter i denne kamp Kimmie spillede efter et flot angreb altid farlige Bech fri foran mål. En hård og præcis aflevering fra baglinien kastede Bech sig ned i og fik sparket ind. Rigtig centerforward mål.
Selvom Munkholm kom foran hjalp det ikke meget på spillet.. spillet sejlede stadig... Et hårdt kæmpende Munkholm forsvar gjorde hva de kunne men Nykøbings "pres var for stort... og det blev omsat til mål til Nykøbing.

Bedre blev det ikke da Søren Olsen måtte forlade banen med en skade og Hans Hermansen skulle være spille opbygger.... Søren Olsen havde indtil da spillet en god kamp og havde kæmpet godt nede i forsvaret sammen med Martin Lyngsbo.
Hans Hermansen havde så valgt at spille på Nykøbings hold denne aften...!!!

Munkholm kom tilbage i kampen da Kimmie efter et lille Munkholm pres flot lagde bolden over i modsatte hjørne på kanten af straffesparksfelten. Folt mål
Efter 6-7 afleveringer til Nykøbinge spillere fandt Hans ud af at han spillede for Munkholm denne aften.... og måske derfor lod han sig skifte ud med Rune Moll..
Efter kort tid fandt Rune Moll ud af at det ikke var dagen for fodbold... så han lod sig skifte ud igen. Det var nok bare ikke Munkholm´s aften.

Nogle ting var dog denne aften som de ellers plejede...Salas fik tildelt sig en del frispark og gult kort til modstanderen og et gult kort til sig selv..!!! efter at have løbet efter dommeren over 20-30 meter for stille og roligt at fortælle ham sin mening om et ikke tilkendt frispark imod ham... Måske var det det tigerbalsam som han under opvarmningen havde kommet til at smøre på sine nosser der fik ham op i det røde felt...Selv en halv vanddunk på de ædle dele i pausen hjalp ikke...
Munkholm kom bagud 4-2 inden Bech endnu engang fik scoret og reduceret til 4-3.
Slutresultat blev 4-3.

Munkholm tabte denne aften fordi de ikke fik spillet til at hænge sammen og det udnyttede et ikke specielt godt Nykøbing hold.
Salas vandt klart titlen som kampens skuffelse på en aften hvor der var mange kandidater og kun få kunne være deres præstation bekendt.
Så der må være mange der har noget at revancere i holdets næste kamp som også et den sidste i efteråret.

Der var dømt topkamp i serie 5, da Odden IF og FK Munkholm mødtes søndag formiddag på Odden. Begge hold havde inden kampen, kun tabt en enkelt kamp. Det antal havde Odden IF fordoblet, da kampen var slut.

Munkholm havde en del afbud til kampen (Hvorfor mon??), men det var lykkedes, at stable et ganske godt hold på benene alligevel. Både H.H Hermansen og Moll havde meldt afbud, så Rune ”Salas” Renato Hansen havde overtaget ansvar og styring af holdet, fra den succesrige trænerduo.

Salas var pga. afbud tvunget til, at blande kortene lidt i forhold til den seneste kamp og hans opstilling så således ud:

                                                                 Jesper

                                            Søren O.        Troels            Lyngsbo

Salas                                   Myg              Kasper L                             Randy                                                                                                                                             

                                            Jessing

                      Neale (eller Gud??)                                  Dennis

Bænken: Beck og Jonas

Formation og opstilling blev dog hurtigt ændret i første halvleg, så vi i stedet spillede 4-4-2.

Kampen blev aldrig den helt store fodboldmæssige oplevelse, selvom vi spillede på en ganske god bane.

Kampen igennem bølgede spillet frem og tilbage, dog var det Munkholm der skabte de farligste chancer. Midt i første halvleg kommer Odden dog foran, hvilket Munkholm heldigvis meget hurtigt fik svaret igen på, da Neale (eller skal der stå Gud??) fik udlignet. Kort før pausen kommer vi foran, endnu engang var det Neale (tror jeg nok) der fik scoret.

I Pausen bliver Jonas skiftet ind, hvilket hurtigt skulle få betydning for kampen, for kort inde i anden halvleg får han scoret til 3-1, hvilket reelt betød, at kampen var afgjort.

Steffen Beck var også blevet skiftet ind, de fleste situationer han var involveret i, endte dog med offside-kendelser. Pludselig ændrede dette billede sig dog, Beck fik bolden, han blev ikke dømt offside, men desværre løb bolden fra ham. Dette varslede bedre tider for Beck og ganske rigtigt, næste gang Beck modtog bolden, bankede han den i netmaskerne og Munkholm førte 4-1.

Odden havde herefter kun nogle få chancer, især på langskud, men dem tog Jesper sig af uden problemer. Mod slutningen af kampen modtog Larsen et gult kort, han havde vist kaldt en modspiller for en bonderøv, to gange endda!! Så på trods af en del afbud og gult kort til Larsen, vandt Munkholm fortjent 4-1 og en slutplacering som nr. 1 i rækken, er rykket en del tættere på!!.

Skal vi mon spille serie 4B efter vinterpausen?? Hvilket sandsynligvis giver en kamp mod Højby....kunne være spændende!!

Kampens skuffelse blev Jessing (hvilket sikkert var rigtigt nok)

Kampreferat FK Munkholm - Tuse-Næs/Hagested

26-09-2011 blev der budt på TOP KAMP i Serie 5, på "Kunsten", og sikke et brag af en kamp...

TL

Lyngesbo - Søren O - Topper

Jetmar - Hans - Sille - Jimmy - Salas

Jessing - Knudsen

Bænken:

Kimmie - Myg - Jesper

Efter en noget sløset og useriøs opvarmning, kom vi faktisk overraskende godt igang.

Selv var jeg meget mærket af min hårde indsats i sidste kamp, som jeg tydeligt kunne mærke, stadig sad i benene (Tak til Salas). Grundet den sløsede opvarmning, blev jeg aldrig rigtig varm, men det kunne vist også være ligemeget.

For selv om jeg havde varmet op helt til juleaften, var jeg aldrig blevet så varm, så jeg kunne følge med TNH's meget hurtige kanter. Super godt set af TNH's træner, at pille truppens svageste kort ud lige fra kampstart.

Hvilket resulterede i, at Munkholm egentlig kun stillede med 10 mand på banen fra start.

De resterende 10 gjorde det imidlertid fremragende. Og ca. 15 min inden i kampen kunne Jessing, særdeles fortjent, og på sublimt forarbejde fra Salas, gøre det til 1-0 med et velplaceret hovedstød.

Herefter bølgede kampen frem og tilbage med chancer i begge ende, dog flest til TNH.

Igen på baggrund af en fuldstændig fraværende venstrekant i Munkholms opstilling. Det ene angreb efter det andet blev sendt afsted i deres højre side, hvor undertegnede stadig kæmpede med at blive varm.

Kun pga. den altid allestedsværende Søren Olsen og Thorbjørn "jeg tager indkastet" Bromann fik vi afværget bølgen af angreb.

Søren forsøgte flere gange på vanlig konstruktiv facon, i rollen som anfører, at opmuntre undertegnede med gode råd om placering og generel arbejdsindsats.

Lige lidt hjalp det dog!

Man må formode, at Hans enten havde sved i øjene eller ikke kunne se i mørket, da han midt i første halvleg overså manglen på kompetence på venstrekanten og bla. skiftede

sig selv ud uden at gøre noget ved problemerne på venstrekanten?

Denne chance overså TNH's træner imidlertid ikke. Han valgte derimod, at placere TNH's hurtigste mand, overfor stadig noget kolde undertegnede.

Og resultatet udeblev da heller ikke, endnu en bølge af angreb blev sendt afsted i deres højreside... Igen blev jeg reddet af samme førnævnte personer.

(Tak til S. Olsen og T. "jeg tager indkastet" Bromann)

Heller ikke i halvlegen benyttede Hans sig af chancen for at råde bod på situationen på venstrekanten. Og igen stod jeg stadig noget kold, overfor TNH's hurtigste mand.

Ca. 10 min inden i 2. Halvleg var Hans dog færdig med at skrive SMS'er og indså langt om længe problemerne på venstrekanten. Og jeg blev sendt på bænken med rygsækken fyldt med gode råd om placering overfor spillere der kan løbe solen sort, dette kunne jeg så stå og funderer over. Fremragende!

Ind på venstrekanten kom Myg, der jo ikke lavede særlig meget i sidste kamp, hvor jeg jo som bekendt tog hele slæbet. (Tak til Salas)

Hans lagde i samme stund telefonen, og løb selv på banen.

Munkholm var for første gang i kampen nu 11 mand på banen. Det mente Salas åbentbart var lidt urimeligt, og trak sit vanlige gule kort med et helt "vanvittig" skulderskub.

Myg udgjorde med sit sædvanlige arbejdesraseri en stor indsats for at få pillet TNH's hurtigste spiller ud af spillet. Men han måtte dog se sig forbigået en enkelt fatal gang.

Bolden blev lagt ind over fra baglinien, og en af TNH's unge angribere headede udligningen i mål.

1-1

Der blev dog ikke tid til at tænke alt for meget over tingene, da Hans efter 10. meget flotte minutter på banen valgte at kaste et indkast næsten direkte lodret op i luften, hvorefter han forsøgte at heade til bolden, og efterfølgende måtte udskifte sig selv igen.

Selvfølgelig på min bekostning!!!

Jeg var endnu ikke blevet helt varm, men Hans forvirrede åbentbart TNH's træner så meget med udskiftningen, at han ikke opdagede jeg var kommet ind igen.

Resten af kampen kunne jeg nyde i en noget anonym rolle på højrekanten, hvor jeg bla. fik lov at kaste et par indkast. (Tak til T. "jeg tager indkastet" Bromann)

I minutterne efter dommeren havde fortalt os, at der var massere af tid tilbage af kampen, fik "maskinrummet" Myg fumlet bolden med sig videre i en hans mange tacklinger. Med stor elegance fik han sendt Kimmie afsted mod TNH's mål. Kimmie var som altid sikkerheden selv og udplacerede sublimt TNH's målmand.

2-1

Denne "meget" fortjente stilling fortsatte til slut, dog var Munkholm udsat for et enormt pres i kampens døende minutter. Men med en mandfolkeindsats af en anden verden, kunne Munkholm trække sig sejrrigt ud af kampen.

Jeg vil her til sidst takke jer for jeres tålmodighed, og jeg lover at være varm på mandag når vi snører støvlerne igen.

Som min gamle farfar altid har sagt: Det handler ikke om at vinde, men om at være med!

Munkholm styrer mod sikker 1.plads i rækken !

På en flot efterårsaften under lyset på Holbæks bane nr 1. fejrede Munkholm endnu en triump i serie 5. Det blev til en sejr på 4-2 ,og Munkholms oldboyshold ligger nu som en sikker nr 1 i rækken med 15 point for sine 6 kampe.

Cheftræneren til denne kamp Moll stod for en grundig og seriøs opvarming med fuld fokus på at hver enkelt spiller var helt klar til den forestående opgave. Dette gav fuldt udbytte, da det hurtigt viste sig at Munkholm fik sat sig på kampen. Vipperød kom stort set ikke frem til noget, og godt halvvejs i halvlegen fik man korrekt tilkendt straffe, da Cilius lille krop blev tacklet hårdt til jorden i feltet. Jacob Jessing var kold og udnyttede sikkert....Gad vide om han vidste det koster en kasse af de kolde at brænde ?.....efter kampen gik rygterne i øvrigt at Cilius ikke havde betalt for sit brændte straffespark tidligere i sæsonen....Uhørt !

Efter 1-0 målet tog Munkholm kontrollen over kampen og efter et hurtigt indkast oversprintede Myg et noget tungt Vipperød-forsvar og sendte kuglen i kassen til 2-0 føring. Mon ikke Thorbjørn "jeg tager alle indkast" endnu ærger sig over at Jessing fik oversprintet ham, og fik fat i bolden så det blev ham der blev noteret for Mygs assist

10 min før pausen blev det 3-0 på et flot placeret spark af Jessing. Gad vide om holdet bare skal drikke ham mega-fuld hver lørdag ??

De 3-0 holdt til halvleg hvor Moll efter at have haft fuld kontrol over forsvaret lod sig selv skifte ud. Men men men.....det viste sig at blive kostbart for holdet da Vipperød totalt overtog spillet og reducerede efter en ripost fra et frispart langt ude fra. Så skulle man tro Munkholm ville vågne op, men nej....Vipperød blev ved at presse på og da Jimmi valgte at spille målmand i eget felt fik de straffe, som de dog på det skammeligste sparkede langt over. Sikkert fordi TL endnu lugtede så fælt af sprut fra om lørdagen, at sparkerens promille fløj i vejret !

Det var dog en stakket frist for Munkholm for kort efter var sparkeren igen blevet ædru og han kanonerede den ind bag en sagesløs keeper.

Munkholm holdt dog stædigt stand og kort før tid lukkede Jannik kampen med sit mål til 4-2.

På trods af sit grundige trænerforarbejde og sin halvleg, hvor der blev spillet til nul blev Moll noget uforståeligt valgt som kampens skuffelse med 6 stemmer....

Søndag formiddag kl.11.00 ved Gørlev hallen skulle Munkholms 2. hold se om de kunne følge op på den flotte start i serie 5 og ikke mindst holdets sidste kamp.. 12-0 sejren. over Jyderup.

Så det var et Munkholm hold fuld af selvtillid der mødte op på Gørlevs baner.

Optakten startede dog lidt skævt... Da træner teamet igen havde glemt vanddunke.... og holdets udebanetrøjer.. Så vi måtte spille med trøjerne omvandte... Netop udebanetrøjerne kunne have fået katastrofale følger for en spiller fra Munkholm i kampen... mere om det senere...

Startopstillingen:

Målmand : T.L

Forsvar : Jesper " Underhuset", Lyngsbo og Søren O,

Midtbane : Kenneth "K ", Hans, Niko, Cilius og Salas.

Angreb : Jessing og Knudsen.

Munkholm fik hurtigt kontrol over kampen og havde mange gennemspillede angreb i starten af kamp... med en Niko og Cilius til at fordele spillet til de offensive fløje og farlige angribere startede Munkholm godt... Efter ca. 10 min fik Niko flot spillet Salas fri på kanten af feltet... og med en fiks prik til bolden var han klar til en afslutning.. men en Gørløv forsvar fik tonset ham godt ned... Så korrekt dømt straffe til Munkholm. .. Den gamle rutineret målræv Jessing blev sat til at sparke... 1-0 til Munkholm. Sikkert sat ind.  Så var Munkholm igang. Gørlev bed godt fra sig... men Munkholm spillede godt på alle pladserne.... Så der var god kontrol på kampen. Ca. midt i i 1. halvleg fik Salas prikket bolden fra en Gørlev mand midt på Gørlevs bane... Bolden forsatte til Cilius som i fuld fart søgte imod Gørlevs mål... Med 2 mand hængende efter sig fik Cilius meget elegant, frækt, køligt og rutineret lobbet bolden i en stor bue over en fremadstormende Gørlev målmand. Flot Detalje på en regnvåd bane.... Men Cilius var ikke slut endnu med de flotte mål...  Gørlev kæmpede sig lidt ind i kampen sidst i 1 halvleg... specielt i perioden hvor Salas var smidt ud med gult kort pga et dumt frustrations frispark... efter dommeren ikke havde givet Gørlev nogle gule kort på  de 6-8 frispark de havde begået på ham...

Dog havde Myg en friløber i denne periode som ikke blev omsat til mål.... Mon den mand får scoret i denne sæson..... hva er odds´ene!!!!

Munkholm forsatte det flotte spil fremad banen i 2 halvleg. I Forsvaret stod Søren Olsen og Martin Lyngsbo godt og solidt som altid.... gav ikke meget plads til deres modstandere. Jesper " Underhuset" var også kommet i forsvaret... en lidt uvant plads for ham... Men den opgave blev også løst flot... og med mange gode pasninger op af banen virkede det som om at han hyggede sig dernede.

Niko og Cilius forsatte med at dominere midtbanen  og fordelte spillet godt...endnu en dyb " Xavi " aflevering fra Niko fik spillet Salas godt fri... som med et langt træk ind i feltet kom i duel med Gørlev´s målmand... begge gav sig 100 %.... med det resultat at et sammenstød var uundgåeligt.... værst gik det udover Gørlevs målmand som måtte humpe fra banen med et trælår.... Munkholm forsatte deres pres på Gørlev målet.... så de kunne lukke kampen med  et 3-0 mål.

3-0 målet blev endnu et flot mål fra Cilius... som fra 25 meter elegant  fik skruet bolden op i det ene målhjørne.... Endnu et flot mål fra den teknisk spillende Cilius.

Gørlev fik kort efter reduceret til 3-1 på et lidt tilfælding mål.

Men ingen panik fra Munkholm´s side.... De rutineret drenge forsatte deres flotte spil ...på til tiden en meget svær bane pga MEGET regn...  

Niko måtte dog lige ud til afkøling i 10 min pga en kort samtale med en modspiller som dommeren overhørte..... Drama´et opstod da dommeren ikke troede på at Niko havde det nummer på ryggen som han sagde... Det fik den rolige Niko op i det røde felt.... som i protest fik flået sin trøje af og vist på en meget pædagogisk måde at det var det rigtige nummer han havde oplyst....

Ca. 15 minutter før tid blev det til 4-1 efter noget klumpspil foran mål...  den nye Munkholm spiller Jonas fik sparket bolden ind.... en godt spillende jonas fik afsluttet en god 2. halvleg fra hans side med dette mål.

I kampens sidste minut fik Gørlev reduceret på til 2-4 på et off side mål.... dommeren mente dog ikke at manden der blev spillet fri ca 9 cm fra mållinien var off side....

Slutresultat 4-2 til Munkholm.

Flot spil og fight i alle 90 min sikrede en meget fortjent sejr til Munkholm.

Kampens skuffelse blev Salas.

 

 

Login medlem login

Hvem er Online

Vi har 6 gæster online