Munkholm-Hørve (Serie 5) 3-2

Munkholms oldboys som har tilmeldt sig i serie 5 er kommet fremragende fra start. Første kamp mod Tølløse blev vundet med 3-2 og mandagens kamp blev resultatmæssig vundet med samme cifre.

Lige som i Tølløse blev vi presset tilbage på banen i starten af kampen. Men efter et par fremragende kontraer førte vi efter 20 min. 2-0.

Men man skal aldrig undervurdere Hørve. De kæmper med alt hvad de har og bliver ved med det til sidste dommerfløjt. Så ligesom i Tølløsekampen, fik Hørve udlignet til 2-2 inden pausen.

2. halvleg blev en rodet affære. Mange boldtab hos os betød af vi stort set ikke havde noget sammenhængende spil. Hørve kunne heller ikke skabe ret meget, så det blev en gang lossefodbold, hvor holdene fightede mere end de spillede fodbold. Men lige som holdene måske havde indstillet sig på en pointdeling, dukkede en ellers anonym Nordfang 10 minutter før tid ud af det blå, og driblede sig igennem Hørves forsvar og fik lavet et godt skud som Hørves målmand ikke kunne få fat i.

3-2 til os og kampen var afgjort efter den obligatoriske panik og losse bolden væk i de dødende minutter.

Kampen blev dømt af en ualmindelig dårlig dommer som dømte kampen fuldstændig i sin egen verden. Delte gule kort ud helt tilfældig (skæpper godt i bødekassen) og dømte indkast, frispark til de hold der kunne markere at det var til dem først. Et lille skub og man fik gult kort. Nedslagtning bagfra blev end ikke påtalt. Men som trøst var han stort set lige dårlig til begge hold.